Verhalen voor in de hangmat

GroenLinks is uitgekauwd op de tampon en het inlegkruisje

Nadat ze de stoeptegels hadden verbannen, de dieselrijders hadden vermoord en tussendoor Het Volk met alle mogelijke beschuldigingen van oorlogsmisdaden hadden opgezadeld was het de beurt aan geslachten en ongeslachten. En vooral aan vrouwendingen.

Kauwtampons
In de titel heb ik GroenLinks een beurt gegeven omdat die naam prachtig op al die andere Billenkoekpartijen past. D66, VVD, PvdA, CU, noem maar op, het zijn allemaal GroenLinkse dochterondernemingen dus ze kunnen net zo goed gezellig samen gaan doen.  Past ook beter in hun streven om van alles en iedereen hetzelfde te maken. Zo zijn mannen tevens vrouwen en dus willen ze de aanduiding van het geslacht verbieden. In de paspoorten komt nu alleen nog maar LUL (Lid GL) te staan. Maar goed, na lang kauwen hebben ze gelukkig weer wat andere slachtoffers ontdekt toen ze even achterom keken en de inlegkruisjes en tampons van de genderneutrale schepsels ontdekten en tot persona non grata verklaarden. Nu hebben ze wel voor een deel gelijk dat die dingen niet te best voor het milieu zijn maar aan de andere kant zijn ze geweldig voor de ontstoppingsdiensten.  Een hoop werkgelegenheid voor mensen, meestal mannen, die elke dag tot hun nek in de smurrie staan om de mensheid van GroenLinkse shit te redden. Maar hoe dan ook, ze zijn nu verboden omdat mannen en tot zodanig gemodificeerden ze ook niet zouden gebruiken.

Stenigingspartij
Met die stoeptegels en estetische tuinzuiveringen had ik nog zoiets van nou, nou, moet dat nou maar nu ze de echte daders van rioleringsverstoppingen, ijsbeertjessterven en het spontaan verschijnen van graancircels en sinkholes aanpakken heb ik weer een zwak voor hun genderneutrale en seksuele driften dodende pottenkapsels en tuinbroeken gekregen. Want steeds vaker worden de volgezogen tampons en volledige inlegmatrassen maar achteloos in de toiletten gegooid door genderneutrale schepsels, meestal vrouwen, die meestal iets in het GroenLinkse gedachtengoed denken te zien zien en dus geen idee hebben waar die gaten en pijpen allemaal naartoe gaan. Nou beste kweenies, die gaan dus met jullie bloedworsten en kruismatrassen regelrecht naar de drinkwaterinstallaties waar er weer kraanwater van gemaakt wordt. Met die mooie fruitig frisse roodbruine gloed. Waar je die rare breinbrouwsels van krijgt dat de stoeptegels op de trein moeten worden gezet en het verschil tussen man en vrouw er uit gesneden moet worden. Doet me trouwens sterk denken aan het gedachtegoed van die oude Stenigingspartijen. Zelfde kraanwater misschien?

Participatiebindsels
Geweldig dus van de GroenLinkse Billenkoekpartijen en ik hoop dat ze als oplossing zullen bedenken dat we best weer die ouwerwetse damesbindsels kunnen invoeren want een verbandje of een pleister is genderneutraal genoeg. Die ouwerwetse konttodden waren een klein model luier van echt katoen en dus niet van kunststof – je weet wel, iets als pamper maar dan ouder – die opgevouwen in de bodem van de onderbroek werd gelegd. Een onderbroek was een stevige broek met korte pijpen die als eerste in contact kwam met het onderlijf**. Meestal was 1 stuks voldoende hoewel er in de kroeg verhalen de rondte deden dat er meiden waren die er 6 op elkaar moesten stapelen. Kortom, die vrouwelijke vriendjes voor de maandelijkse stonden kunnen nu gewoon mee onder de douche. Geef ze ter reiniging mee aan je man, je vriend, je kinderen, je opoe of de buurman en je spaart niet alleen weer een heleboel kostbaar water uit maar het is ook goed voor de participatiesamenleving en het beperkt vanwege de afwezigheid van dat rooie kleurtje in het water de uitstoot van rare breinbrouwsels.

** Het onderlijf is het onderste deel van het lichaam. Bij vrouwen schijnen er meerdere draaideuren te zitten die kennelijk gebruikt kunnen worden. In de Kolpingbuurt in Nijmegen, waar iedereen de hele dag op een muurtje bier zit te drinken ging opeens het slaapkamerraam open en de vrouw des huizes schreeuwde naar haar man, die op het muurtje zat: Nelis, moet je mijn onderlief nog gebruuke dan moeje opschiete want anders ga ik onder de douche. Het was natuurlijk op vrijdagavond.

Hier stond een foto die ik maar verwijderd heb omdat er kutfotografen zijn die kutadvokaten opdracht geven het hele internet af te struinen om je te beroven. Met het volgende onderschrift als uitleg:

Dames van de Billenkoekpartijen tijdens het breinstormen. Is dat Anouschka niet, met die billen?