Jankverhalen

Haatmeel

haatmeelmeisje

Door duizenden kritische lezers van mijn blogs, waarin ik onze wonderlijke wereld aan nog onbevangen kinderen en andere moeilijke woordenontkenners uitleg, wordt ik gelukkig ook voorzien van de nodige haatmeel. Hoewel ik nog geen boek heb geschreven en er ook geen nieuwe cd uitkomt, noch dat ik anderszins iets belachelijks te melden heb, hoor ik er nu gelukkig ook bij. Haatmeel zoals ‘waarom sgrijf jij kut niet gewoon als kudt zoals het hoord denk je dat we een stel kinderen zijn’ en ‘als het zo simpel was hadden we al die dure adviseurs en bestuurders niet nodig’ waren op een hand te tellen.

Pijnlijke tenen hield ik er van over en dus heb ik onmiddellijk beveiligingssoftware aangevraagd voor mijn blogje. Want stel dat een of andere onverlaat mijn kleuren iets aandoet. Daar heb ik bijna mijn halve leven aan zitten mieren, klooien en klungelen. Ja, je weet het maar nooit dus daar ben ik dus zo bang van geworden dat ik Pauw&Witteman maar heb gebeld om in het programma te gaan zitten leuteren. Maar ze hadden al zoveel aanvragen dat ze nu echt moesten selecteren. Of ik al geslagen was of verkracht vroegen ze want dan was er misschien wel een pijnlijk gaatje te vinden. Jammer dus, zo wordt ik nooit BN’er.

Tsja, er rest mij dus niet anders dan nu even een Hermannetje of een Harlekijntje hier te plaatsen en een beetje verward uit te leggen dat het niks inhoudelijks was, het ging over de frames die geen lid konden worden van de site. Daar maakte ik mij grote zorgen over. Dus nu weten jullie het, het was iets technisch.

Gerelateerde schrijfsels:
Sorry dan maar
Sorry in de finale
Sorrygateverklaring
Koekje voor sorry
Sorry industrie

Handleidingen:
Sorry voor beginners
Sorry voor gevorderden
Sorry voor iedereen

Een gedachte over “Haatmeel

  • Het is dat je blog erover gaat. Jij moet deaud. Zo, is dat ook maar gezegst. Goede blog!

Reacties zijn gesloten.