Gezondheid

Hahahahahahahahahah Hahahahahahahahahah

U denk natuurlijk “Hahahahahahah” of “Hihihihihihi” en niets is minder waar. U zoekt onmiddellijk naar het bijpassende kaartje om uit te delen.

Internetinnemers
Onderzoekende studenten van de Vrije Universiteit “De Bunker” te Nijmegen hebben ontdekt dat stevige internetinnemers zoals Hyvers, Ekudossers, Tweeters, Nu.jijers en Reaguurders en vele andere niet meer in staat zijn om spontaan en op menselijke wijze uiting te geven aan hun plezier. Gewoon even spontaan van je stoel afrollen van de lach is er voor deze groep niet meer bij. Van deze arme zielen mag geen bulderende lach of hikkend gehinnik of een naderende verstikking meer verwacht worden. Hun lachspieren zijn verstomd en dus niet meer bruikbaar en dat komt, volgens de onderzoekers, omdat de slachtoffers het lachen door jarenlang reaguren hebben afgeleerd en vervangen door merkwaardige letterreeksen die middels het toetsenbord bij elke lachgelegenheid worden ingeklost.

Inklosgemis
Zonder toetsenbord zijn ze zwaar onthand en dus moest er iets op worden gevonden. Want soms komen ze wel eens achter hun computer uit en moeten ze het vreselijke gewone leven in. En daar valt weinig te lachten zonder inklosmogelijkheid. Speciaal voor gebruik op sociale gelegenheden zoals feestjes, waar zoals gebruikelijk om de meest flauwe grap iedereen in een deuk ligt, hebben ze nu dus passende kaartjes bij zich. Op deze kaartjes staat dan in verschillende lettergroottes “Hahahahahah” of zelfs “Hihihihihieueuhohohohoho”, en het gebruik is afhankelijk van het schuddebuikgehalte van de grap of grol. Passend bij de gelegenheid worden over en weer de kaartjes aan omstanders uitgedeeld die, na waarneming van de mededeling het kaartje weer teruggeven als ze dezelfde emotie voelen. Indien de emotie anders wordt gevoeld, geven ze een ander kaartje terug met een groter of kleiner lettertype. Of een blanco kaartje als ’t een erg flauwe mop was of een die men al kende.

Kreunkaartjes
Dus als u nu weer eens een kaartje in de hand gedrukt krijgt, kijk dan eerst even voordat u het achteloos in de zak stopt, verwachtend dat het weer zo’n visitekaartje is van iemand die iets van u wil. Lachen is leuker als er meer deelnemers zijn. Het gerucht dat er ook al slachtoffers zijn die tijdens een stevige wippartij over en weer kaartjes aan elkaar geven waarop staat “Oooooh” of zelfs “Kuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhut!” kon nog niet door de onderzoekers bevestigd worden. Het onderzoek duurt voort en we houden u op de hoogte.