Geen categorieJankverhalen

Hartelijk bedankt voor het peper- en zoutstel

Dame die gaat over peper- en zoutstellen

Kanker door zout- en pepermolens
Die mooie potjes met dat draaimolentje erop zijn levensgevaarlijk. Het hele maalmechanisme is gemaakt van kunststof en bij elke draai komt er samen met zout of peper een hoeveelheid afgeschaafde plastic in je eten. Dat gaat je darmen in met als resultaat dat je na enkele jaren een paar vette darmtumoren zult aantreffen. Darmkanker dus en dan is het een kwestie van tijd voor je bent uitgemalen.

Ouwe zeurmensen
Daarom is het toevoegen van kruiden en zout aan je eten niet erg gezond, hoorden wij die ouwe mensen altijd al vertellen. En nu weten we eindelijk waar dat door komt. Niet dat die ouwe mensen dat vertelden, want ouwe mensen hebben altijd wel wat te zeuren. Maar dat van dat zout en kruiden in je eten.

Werkverschaffing
Maar jammer genoeg kunnen we niet alleen de peper- en zoutmolens in plastieken uitvoering de schuld geven. Ook pannen met kunststof of zefs die moderne met plastic mineraal anti-aanbaklaag zijn het haasje. Maar net als bijvoorbeeld bij asbest wordt het spul pas over een jaar of 20 verboden want anders hebben de specialisten in de ziekenhuizen en de farmaindustrie geen fluit te doen.