Geen categorieJankverhalen

Heldhaftige Stresskippen vinden de Dood

Zoals genoegzaam bekend is veroorzaakt stress, waardoor je vanzelf ook nog eens gaat roken en zuipen, alle mogelijke gezondheidsschade. Zo krijg je hart- en vaatziektes, maagzweren, vetzucht en noem maar op. Door deze frustatie sterven er per jaar miljoenen Nederlanders.

Ja, dat is schokkend nieuws en ik wou het eigenlijk maar allemaal voor mij houden. Maar toen ik bij Contradicere een bericht las over EU-ambtenaren, die toch al zo weinig verdienen, en dus zichzelf maar eens wat moesten bijvoederen, besloot ik toch maar om het wereldkundig te maken.

Een EU Ambtenaar ‘verdient’ nu zo’n € 20.000 basisloon per maand. Daarbij komen nog diverse toeslagen, onkostenvergoedingen en andere belastingvoordelen. Maar dat is niet voldoende volgens de EU. Daarom heeft de EU het besluit genomen haar ambtenaren 3,7% loonsverhoging toe te kennen. Dit valt zo fors uit omdat er ondermeer sprake zou zijn van een flinke inflatie compensatie.

Kijk zo’n bericht zorgt er voor dat in de hele EU er dit jaar weer enkele honderdduizenden slachtoffers vallen. Mensen die zo ongenadig gefrusteerd raken dat het niet meer te houden is. Daardoor krijgen ze alle mogelijke ernstige kwalen met als resultaat dat ze daar maar doodgaan voor het vaderland. Om dat te bereiken moet je als regering wel voor de nodige stressveroorzakers zorgen en dat is een hele klus.

Maar gelukkig hebben we grote leiders die allemaal heel creatief stresskippen kunnen maken. Zo hebben we al heel wat creaties meegemaakt en vele zullen nog volgen. Zwijnevloedgrieppandemie, De EU, 21 Commissies, HSL, JSF, EPD, OV-gedoe, Het Kastje, Declaratiecommissarissen, Bankrovers, DSB en nog zowat prachtige breinbrouwsels om de mensheid tot waanzin te drijven. Met alle gevolgen van dien.

De miljoenen slachtoffers die er elk jaar weer in ons land vallen sterven dus niet voor niks. Ze sneuvelen in de strijd tegen de enorme overbevolking van ons land. Ze offeren zich als het ware allemaal braaf voor ons op. Want bedenk dat als ze niet gesneuveld waren zaten we nu opgescheept met een bevolking van minstens 140 miljoen zeurende klagers. En dan heb ik de Nieuwe Nederlanders nog niet meegeteld.

Zorg er voor dat de bevolking flink kan zeuren, klagen of knettergek wordt door en van het gevoerde regeringsbeleid en dus flink in de stress schiet, en je hebt je doel bereikt. De populatie wordt vanzelf uitgedund.

Update: Er is een enorme weerstand tegen de opslag die de EU-ambtenaren voor zichzelf bedacht hadden. Door alle stress die dit veroorzaakt kon de arme EU-ambtenarij wel eens flink uitgedund worden. Maar ja, iedereen krijgt een keer een beurt.
Bronnen:
Contradicere          Nederlands Dagblad

Gerelateerde berichten:   Schijnvertoningen