Geen categorieJankverhalen

Helft vindt Rutte ongeschikt


We praten met Helft, die voor halve dagen bij ons voor stagiair aan het leren is en voor de rest van de tijd door Breinbrouwsels wordt bewoond. Ja, het is een meisje..

BB:
Dag Helft, wij weten dat jij weet wat wij van Rutte vinden dus zeg het maar eens.
Helft:
Ja, nee maar wat vindt jij? Ik denk dat ik volledig achter jullie kan staan als het gaat om wat wij metzunnalluh van Ruttuh, sorrie, Rutte vinden en dat is beslist niet positief te noemen als je het mij vraagt. Maar wil je niet liever gewoon neuken dan al dat gevraag dat straks toch maar ruzie oplevert en dat ik dan kwaad wegloop en jij vannacht uit de kroeg je personeel weer komt smeken om terug te komen en tevens te neuken en dat je hem dan niet meer omhoog krijgt en Rutte de schuld geeft en dus tóch wil neuken?
BB:
Geweldig antwoord, je kunt zo het baantje van Spekman overnemen, je weet wel de vrind van Rutte die sterk lijkt op Morsige Morsi van de pikante en toch lallalle friettent hier op de hoek, met z’n trui en een vrouw die zeker twintig jaar ouder is, die morsige dan want van Spekkie weet ik het niet. Hij moest zich schamen en dat voor een frietboer van een cultuur die nota bene het kindhuwelijk heeft uitgevonden en waar vrouwen al volwassen zijn voordat ze de Eerste Communie hebben gedaan. Hoe oud ben je eigenlijk?
Helft vindt Rutte ongeschikt