Geen categorieJankverhalen

Henk en Ingrid worden ontvoerd

 

Henk of Ingrid wordt hier ingezalmd
Jarenlang waren Henk en Ingrid op Geert en andersom. Zonder Henk en Geert vond Ingrid er geen fluit aan. En Henk vond het altijd best als Geert weer eens een goed gesprek met een beschuitje met zijn Ingrid had.
Onafscheidelijk waren ze en op Geert kon je altijd rekenen. Als Ingrid weer eens voor hoer werd uitgescholden brak de pleuris uit en stond Geert weer voor de balie. En als Geert weer eens voor Greet werd uitgescholden of ervan verdacht werd dat ie z’n vakantiegeld van de blondeerindustrie kreeg dan waren de poppen aan het dansen en kreeg Ingrid weer eens een frustiebeurt van Henk.
Maar dat is afgelopen. Henk en Ingrid zijn ontvoerd door de Socialistische Partij. Of ze zijn in de wanorde van de afgelopen maanden van het padje af geraakt. Je weet ’t niet wat die Roemer weer aan Henk en Ingrid  beloofd heeft. Misschien heeft hij wel gezegd dat de PVV een van zijn onderaannemers is en Geert zijn volle neef en dus door hem wordt gefinancierd.  En dat de SP de vorderingen van Henk en Ingrid op de banken, de EUSSR en diverse Zuidelijke Socialistische Kapitalistenstaten zal verdubbelen.
Update: Henk en Ingrid worden door alle communisten aan stukken getrokken. Ook de PvdA heeft ze nu ingepikt.
Dus dat wordt ruzie in collectivistenland, wie nu dan echt de eigenaar van Henk en Ingrid wordt. Misschien richten ze samen wel een soort Socialistischnationalistische Partij op.