Sprookjes

Het Bovenmatige Bruidspaar en het Zuiglam

De Bruid nog onder aan de ladder, toen het nog goed kersen met haar eten was…
Gelukkig, ze hebben heel erg lang verkering gehad maar nu is het eindelijk dan zo ver. Ze zijn verloofd. De Bovenmatige Bruid is totaal en onherstelbaar in de vangarmen van de Keizer terecht gekomen. Een huwelijk is nu onafwendbaar. Het is een motje.

 

Alle bruidsjonkers en bruidsmeisjes alsmede de hele wederzijdse familie, die aan de wieg van dit geluk stonden hebben zichzelf van harte uitgenodigd voor de orgie. Want als er maar flink gezogen kan worden zijn ze d’r bij.

Maar wij, die sukkels die dit soort huwelijken bij voorbaat al kapot leuteren, wij weten wel beter. Het is niet alleen een motje maar het is ook nog eens door de superzuigfamilies van beide gelukkigen opgedrongen. Met een beetje dwang dus. Als ze niet zouden trouwen moest zij weer het klooster in en hij moest maar eens gaan kruisridderen in een hotel waar dan ook ter wereld, zoals zijn goede vriend DSK, met bijpassende publiciteit.  En ja, als je mag kiezen tussen trouwen en vaak met elkaar op de foto of naar een hotel of klooster, dan piep je wel anders.
Hoe dan ook, het kind dat gelijk maar tijdens het huwelijksfeest gedoopt wordt heet EUSSR met als roepnaam ‘Eusje’. Het arme wicht heeft er nog geen weet van maar op het moment van verschijning worden er allemaal zuigslangen in het kleine lijfje gestoken waarmee de hele familie van beider zijden het nodige levenssap voor hun uitgedroogde lijven zal zuigen. En als dit wurm leeg is, en dat kan nooit lang duren, dan komt er wel weer een nieuw neefje of nichtje voor de uitzuigers. Moge het arme schaap een enge overdraagbare en tevens dodelijke ziekte hebben.

Een gedachte over “Het Bovenmatige Bruidspaar en het Zuiglam

  • Mooie meid maar slap verhaal

Reacties zijn gesloten.