GezondheidJankverhalen

Het gemiste Suikerklaasfeest en rusteloze vagina’s

Door de straten trekken hordes van miljoenen schreeuwende en woedende meiden (m/v) met maar één doel. Chocolade, chocolade en nog eens chocolade. De rekken met chocolade worden leeggerukt en de verpakkingen vliegen je om de oren. Eerlijke chocola, verdomme, waar is dat spul. Nu is het natuurlijk al heel lang bekend dat meisjes dol zijn op chocolade want dat brengt de restless vagina bijvoorbeeld wat tot rust.

Chocolade is voor de gefrustreerde meisjes zoiets als de prins met die paardelul, door wie ze genadeloos worden afgebeukt in een prachtige groene wei met die inmiddels bekende paarse koeien met witte vlekken. Stukken lekkerder dus dan dat gepiep en gehijg van hun eigen en dus saaie vent die soms wel een hele minuut tijd voor ze heeft. Maar nu is er ontdekt dat er een vlekje op de paardelul van hun prins zit dus het geblèr is niet meer om aan te horen.

Want kennelijk zijn er nu, heel toevallig net vóór Sinterklaas, chocoladeletters ontdekt die fout zijn. Chocoladeletters waar foute cacao in zit die geplukt is door zielige kindertjes, die op de reclamefoto voor schooierige acties altijd een vlieg op de neus hebben. Want dan lijkt het allemaal nog veel erger. Die cacaoplukkende kinderen zijn altijd blij dat ze een paar stuivers kunnen verdienen maar dat mag niet van de Chocolademonsters omdat de plukkertjes niet volgens de CAO voor cacaoplukkers gesalarieerd zijn of geen vast contract hebben.

Nu is dat niet zo erg zou je zeggen, dan eet je gewoon allemaal een paar kilo’s meer van dat spul voor het gewenste resultaat. Een beetje propaganda maken kunnen die resless vagina’s als de beste. Eet meer letters van kinderen met vliegen op de neus, was een treffende leus geweest. De cacaoboeren en natuurlijk de plukkinderen zouden stinkend rijk zijn geworden en uit dankbaarheid een reisje naar Nederland hebben geboekt om hun zieke tante te bezoeken en er dus voor altijd te blijven.

Maar dat mag niet volgens de dromerige prins-met-paardelul-droomstertjes (m/v). Foute chocola of onderbetaalde plukkinderen is ongeveer hetzelfde als een prins met zo’n klein tumtummetje. Onbruikbaar dus voor de restless vagina die daardoor steeds maar restlesser wordt. Dus rennen en jammeren ze maar als pikkerige paniekkippen met spandoeken in winkelcentra benevens met hun rusteloze dozen in het rond en brengen kinderen en complete families huilend tot wanhoop.

Waarom nu, sodeju, jammeren de getroffenen, waarom niet een half jaar geleden dan hadden we nu onfoute suikerletters en suikerbeesten kunnen hebben waarvoor de suikerbieten door echte zeeuwse boerenzonen met bijpassende CAO geplukt waren geworden. En we hadden dat hele klootfeest om kunnen dopen in Suikerklaasfeest! Het is vreselijk om aan een restless vagina te lijden want je valt zo in de stress dat je verplicht bent om de hele cacaohandel in Afrika om zeep te brengen om maar een beetje tot rust te komen. en voor je het weet moet je naar de dokter en krijg je geen chocola maar een vaccinatie tegen je vreselijke probleem.

Nou, speciaal voor de rusteloze doosjes, even wat rustgevends dan. Het heeft wel niks met een rusteloos ding dat hunkert naar een prins of een paard te maken maar kijk even hoe ze de problemen hier oplossen en lekker ontspannen. Want prinsen met bijbehorende grootheden zijn echt niet geinteresseerd in paniekerige restless vagina pikkippen maar in vrouwen die in chocolade geloven.

Link: YouTube

Voor de mensen die niks van de wonderlijke wereld van de chocolade willen weten hebben we nog iets voor tegen een mogelijke bekering.

Link: YouTube Chocolat trailer

Mogelijk gerelateert bericht:
Tot de laatste snik

Een gedachte over “Het gemiste Suikerklaasfeest en rusteloze vagina’s

Reacties zijn gesloten.