Volksmennerij

Het Griekse Blijspel der Leningen

Grieken krijgen weer voor de zoveelste keer een berg poen van de EU, een berg waar je niet overheen kunt kijken.

Rommelhypotheken
Die Grieken zien er geen stuiver van. Die poen gaat allemaal rechtstreeks naar de banken die ooit voor duizenden miljarden US rommelhypotheken en andere waardeloze zooi, waar ze mee in de maag zaten, aan onder andere de Griekse banken hebben verkocht, uiteraard tegen leuke provisies voor de vazallen waarvan we er later gek genoeg ook weer een stel in het bestuur van de EUSSR terugzien.

Dobbergrieken
Meuk, die geen stuiver waard was en waarvan de Griekse banken de leningen nooit zou kunnen terugbetalen. Dus wat is er nu leuker dan te gaan brommen tegen het Griekse volk, foto’s en andere propaganda te laten zien van #dobbergrieken die van de honger liggen te sterven en alle volkeren van Europa op te roepen tot ‘JeSuisGriek’? En dan vervolgens de poen van de EU-burger te gebruiken om via de ‘Grieken’ toch mooi de poen voor je toendertijd verkochte waardeloze teringzooi in de knip te krijgen.

Schuldagressie
Ik beschouw dit hele gedoe als een daad van agressie, een oorlogsdaad, tegen de Staten in Europa, gepleegd door een criminele organisatie, de EU, met als mededaders en dus verraders de lieden die het allemaal in de betreffende landen mogelijk hebben gemaakt of metterdaad de hand erin hebben gehad. Als zelfbenoemd vertegenwoordiger van de aangevallen Staten, omdat de rest nog vredig ligt te slapen, aan het werk is of van GroenLinks, roep ik dan ook Europawijd de Staat van Beleg uit en van nu valt alles onder het oorlogsrecht.

Pianoleed
Dit betekend dat u vanaf vandaag een 007-licence hebt en dat u alle verraders zonder proces standrechtelijk, of als u daar te gevoelig voor bent, ‘Auf Der Flucht’ dient te executeren en rare bewegingen zoals die van Thierry Baudet, die nog geeneens goed Latijn spreekt, en Leefbaar Rotterdam, verboden zijn. De piano van Baudet zal vanmiddag uit veiligheidsoverwegingen en op veler verzoek in het Torentje tot ontploffing worden gebracht. Dat ding heeft toch al geen leven.