Geschiedenis

Het Kredietcrisis Complot

Kamerganzen

Het vormen van een wereldomvattende bijenstaat, het voorlopig ultieme doel, zal volgens zegslieden uiterlijk in 2012 voltooid zijn. Daarna zijn er plannen om op soortgelijke wijze de rest van het zonnestelsel te organiseren.

Deze voorspelling dat we in 2012 een perfect georganiseerde bijenstaat zouden hebben is niet helemaal uitgekomen, maar we zijn toch flink op weg en er zijn grote stappen gemaakt. Want wat schreven we on 2009:

Op het internet circuleren al heel lang geruchten als zou de huidige kredietcrisis een van de tussenstappen zijn in de plannen van samenwerkende internationale overheden om hun afbrokkelende macht weer te herstellen. Hierdoor zou de schreeuw om hulp van hun bevolkingen luidkeels het opruiende geklaag van een enkele vrije geest om vrijheid voor wat dan ook gaan overstemmen en de afhankelijkheid weer toenemen.

Enkele eerder gedane stappen, het invoeren van de televisie, het verplichte bankpasje en het pinnen en bovenal het toegankelijk maken van internet zijn al zeer succesvol gebleken.

Door de geheime dienst van een van de overheden werd bijvoorbeeld het verhaal via internet verspreid dat Frans Bauer nu al voor de zesde keer was getrouwd met twaalf verschillende vrouwen.

Uit een wereldwijd onderzoek van een door de Vereniging van Internationale Overheden gesubsidieert bureau bleek dat 98% van de gevraagden dit geloofden maar dat ’t niet erg was want tenslotte ging het om Frans en Frans mag alles. De overige 2% kenden Frans niet. Dit laatste kan volgens de onderzoekers niet juist zijn en mag met een korreltje zout genomen worden. Waarschijnlijk waren het jaloerse collega’s.

De verdere stappen van de VIO worden angstvallig geheim gehouden maar volgens een anonieme blonde, langbenige, rondborstige secretaresse van de VIO met de eveneens prachtige naam Keelie, fervent paardenliefhebster en berijdster van een knalrode overgespoten Porche 911 Targa uit 1973 en soms van blogschrijvers… Sorry, ben het nu even kwijt..ik kom er wel weer op…

Het vormen van een wereldomvattende bijenstaat, het voorlopig ultieme doel, zal volgens zegslieden uiterlijk in 2012 voltooid zijn. Daarna zijn er plannen om op soortgelijke wijze de rest van het zonnestelsel te organiseren.