JankverhalenNormen en Waarden

Het onderste koekje komt boven

Door de enorme publiciteit die er is gegeven aan de vreselijkste misdrijven die parlementsleden zomaar in hun verleden hebben gepleegd is er een groeiende storm van bekentenissen losgebarsten. Mogelijk dat Sinterklaas er de hand in heeft gehad met zijn grote broek.

In het hele land melden kinderen zich bij hun ouders en bekennen blèrend alle misdrijven die ze in hun verleden hebben begaan. Het wordt nu ook duidelijk dat spoorloos verdwenen koekjes, in tegenstelling tot eerdere berichten, niet door de hond werden opgegeten. De Stichting Foei!, die ondersteuning biedt aan ten onrechte beschuldigde honden, heeft al aangekondigd een kort gedoe tegen de beschuldigende vingertjes te willen beginnen.

De reden voor deze lawine aan bekende misdaad van jeugdigen is de angst, volgens een woordvoerder van de jeugdige criminelen, dat ze ooit in de krant komen of dat er een videoclip van het pikkende handje herkenbaar op YouTube komt te staan, of erger voluit met naam en toenaam op het Jeugdjournaal. En dat ze dan bij de Efteling geweigerd worden.

De ouders zijn verbijsterd en hebben gedreigd dit jaar de koekjes af te schaffen.

Update:
Inmiddels hebben zich ook enkele rillende teckels gemeld die hun misdrijven toegeven en schoon schip willen maken omdat het toch maar uitsluitend gaat over koekjes en niet over biefstukken die maar nutteloos op een aanrecht lagen.

Alles over koekjes:

Sorry voor beginners

Sorry voor gevorderden

De Sorry Industrie

Als we toch bezig zijn

Toch een koekje

Voor iedereen

Sorryschrijfsel

De Grote Finale