Volksmennerij

Het regent valse vlaggen – Folders plakken naast een ontplofte carport

Er vliegt een complete carport de lucht in van een buitenlands gezin dat er al jaren woont. Er wordt een foto zonder balkje van Wilders opgehangen waar een dreigende tekst onder staat die zeker wat bijzondere karakteristieken zou kunnen hebben. Hetzelfde pamflet staat 3 seconden na de aanslag al op de Twitter.

Vlaggetjesdag
Schrijf je net een stukje over een valse vlag van de PVV of van dobberinfiltranten die geheel vrijwillig een mevrouw helemaal de tiefus meppen of er komt weer een andere voorbij. Een valse vlag aanval op een familie uit het buitenland die al jaren in Pannerden woont. En die dus niks met een asielzoekerscentrum, de PVV of de dobberindustrie te maken hebben. Het nieuws was nog schaars maar de ene na de andere vlag met de foto van Geert werd al na een paar minuten in de ramen van de media gehangen.

PVV-Duitsers
De aanslag is volgens de media door rasechte witte rascisten gepleegd die allemaal op de PVV stemmen. Met zo’n witte jurk met bijpassende puntmuts op de kop. Maar ja, dan plak je eerder een foto van de burgemeester of een andere profeet bij die mensen op de deur en niet eentje van je grote held. Ik heb een donkerbruin (hihi) vermoeden dat er politieke belangen in het geding zijn. Dat de stormtroepen van belanghebbenden er een feestje van hebben gemaakt. Net als de als Polen verklede Duitsers die hun eigen grenswachten uit hebben gemoord om maar eens een keer een lekker Wereldoorlog te kunnen beginnen. Je gooit dus een bom op het huis van zwarte mensen om die vieze witte daarvan de schuld te kunnen geven.

Elke vlag die je nu nog tegen komt is een valse. Dus als je twijfelt voel je gewoon even in het slipje.