Het Uitdrogend Heelal

Mars heeft nu voor de zestigste keer te maken met de zwaarste droogte in zestig jaar. Een dorstnood van ongekende omvang is aanstaande. Hulpverlening aan het land is moeilijk, omdat aan Al-Breivink-gerelateerde militanten het voor het zeggen hebben in veel van de meest wanhopige gebieden op de planeet. Als er niet snel hulp wordt geboden zal zeker de helft van de Marsianen de dorstdood sterven.
Ook op Uranus is de toestand onhoudbaar. Miljarden Uranezen zijn voor de ellende gevlucht en hebben met hun krakkemikkige ruimteschepen koers gezet naar onze Maan waar ze een voorlopige verblijfsvergunning krijgen. De dorst in het ons bekende heelal is gigantisch. Dagelijks worden er al ruim 400 miljoen dorstige Melkwegbewoners in opvangcentra in Europa ondergebracht. Nederland neemt hiervan zoals gebruikelijk ongeveer de helft voor haar rekening.

De dorstige reizigers mogen geen aliens meer worden genoemd of uitgescholden voor ET. Ook zijn de woorden ‘opeten’, ‘uitroeien’, ‘kaken’, ‘viswijf’ en ‘uitje d’r bij’ wereldwijd op de lijst van strafbare uitlatingen gezet op advies van Prof. Dr. Corine de Ruiter, astrologisch spiegeloog die onder meer wereldberoemd werd door haar boek “Over Terugneemwoorden en de Betekenisinflatie bij Betrapping”.
Volgens H. Ringkar van GroenLinks uit Zierikzee is het te gek voor woorden dat er stemmen opgaan om de nieuwkomers in de Grote Oceaan onder te brengen. Dat hebben we al een keer gehad, aldus H. Ringkar, daar hebben we de Godwins aan te danken. De PvdA wil graag dat elke kiezer ogenblikkelijk een verblijfsvergunning, een uitkering en een eigen aquarium krijgt maar als de kiezers dat niet willen, willen ze wat anders.
De beurzen reageerden opgetogen op deze dorstnood want alle aandelen in de Culturele Bedrijven Index stegen in de afgelopen week met ruim 3000%.  Er werken wereldwijd bijna 9 miljard mensen in deze industrie, die klein is begonnen met het verlenen van ontwikkelingshulp en vergaande samenwerking met locale machthebbers en gelukkig altijd enthousiast werd ondersteund door de westerse belastingbetalers.
Vette Wim van mijn populaire restaurant ‘Eet Friet bij Wim das wel zo slim’ maakt het allemaal niet uit. Laat ze toch komen, zegt Wim, als ze maar vers zijn en met een uitje d’r bij, fluisterde hij, smaakt alles.
Uranezische Hemelvaart en Bijbehorende Maagden