Jankverhalen

Hoerenclaim.nl tegen woekerhoeren

De torenhoge provisies die door slachtoffers van woekerhoeren moeten worden betaald voor de levering van een simpele dienst, worden nu eindelijk aan de kaak gesteld.

Mevrouw Froukje Lakenvrouw van de stichting Hoerenclaim.nl roept slachtoffers van deze kwalijke praktijken op om zich te melden bij haar organisatie. Het is te gek voor woorden, aldus Froukje, dat er bovenop de prijs van een eenvoudige mondelinge behandeling, die normaal maar € 5,- zou moeten kosten, woekerhoerenprovisies van wel 1000% worden gerekend, zodat de kosten voor de consument € 55,- bedragen. Vele woekerhoerenprovisieslachtoffers raken op deze manier in de problemen.

Als het over de kruiswoekering van Sinterklaas of over de provisie op een woekerpolis gaat, aldus Froukje, dan staat de hele wereld op zijn kop en iedereen die het woord kruis of polis kan uitspreken zit bij Pauw&Witteman. Maar over de problemen van de woekerhoerenprovisieslachtoffers hoor of zie je geen hond. De stichting heeft inmiddels namens de woekerhoerenprovisiegedupeerden een claim ingediend bij Minister Plasterk die over dat soort dingen gaat.

Henkie Hooker, een van de slachtoffers, die niet met zijn echte voornaam genoemd wil worden, vindt dat de overheid hier zoals gebruikelijk weer lekker tekort is geschoten. Henkie, gescheiden en dus voltijd hoerenloper, heeft er geen goed woord voor over. Overal, zegt Henkie, controleren ze op maar hier laten ze zich niet zien. Als je als een normaal mens een keer of vijf per dag naar die woekerhoeren moet, ben je natuurlijk zo uitgeteld. Als je dan aan het eind van de maand kijkt wat je over hebt zit er geen zak meer in je zak. Henkie heeft dan ook € 250,- aan de stichting Woekerhoeren.nl overgemaakt.

Job Cohen en Marijke Vos, die over hoeren gaan, hebben inmiddels aan Henkie gevraagd of hij voorzitter wil worden van hun Hoerenloperspanel waar jaloersen of onbevredigden hun kwakje kwijt kunnen. Een onderzoeksteam van 746 FTE’s is momenteel bezig de problemen in kaart te brengen. De website gaat mogelijk al in 2012 online. De bedoeling van de site is dat er geklikt wordt.

Volgens Patries Pooistra, van de Amsterdamse Vrije Hoeren, die om begrijpelijke reden ook niet met haar echte voornaam in beeld wil, is al deze commotie zwaar overdreven. De meisjes hebben te maken met enorme kosten zoals kamerhuur, lakens en slopen, condooms en beflapjes, griepmaskertjes, zweepjes en andere lekkere speeltjes, vaginareinigingsmiddel, keukenrollen, boekhouders, adviseurs, beveiligers en niet te vergeten de BTW, zegt ze ongevraagd.

Want ik vroeg haar eigenlijk om een offerte want het is best een lekker ding. Ze bekeek me even en vervolgde, voor jou € 250,- inclusief BTW, zonder condoom komt er als gevarentoeslag € 100,- bij. Maar het kan ook zwart, dus zonder bon en condoom, en dan is het als vriendendienst, speciaal voor jou, omdat ik je zo leuk vind € 150,-.

Gerelateerde berichten:

Peniswarmer

Slikken kreng