Geen categorieJankverhalen

Hollandse Bouwvaksters

Blok beton met prikkeldraad
Er zijn Rozen Vonkjes die het uitgezocht hebben dus nu kunnen we gerust zijn; de Nederlandse vrouw is een blok beton met de erotische uitstraling van een rol prikkeldraad. Ze knippen hun haar af als ze kinderen krijgen of pot willen worden en doen er een kleurtje in als laatste signaal aan de man dat de relatie kut is en ze vanaf morgen vreemd gaan.
Hollandse bouwvakster met dreigkapsel dat morgen vreemd gaat
Drie of vier op de honderdduizend hebben hun poes getrimd en twee of drie per miljoen hebben zelfs een compleet kaal geschraapte landingsbaan.  Waarom ik dat moet weten weet ik ook niet maar het staat in een boek, dus. Ze lopen altijd op platte zolen met zulke grote stappen dat je op slag twijfelt aan maagdelijkheid en als er eentje eens op hoge pieken loopt echoot ’t in haar gigantische grot alsof ze door een tunnel marcheert.
Getrimde poes met scheurijzer
Zou zo maar in dat boek van dat onderzoek kunnen staan. En zo’n spelonkenvallei hebben ze dan weer nodig voor Het Vallei-orgasme waardoor ze verder geen tijd meer voor een glazen plafond hebben en de hele dag zonder vent klaar liggen te geraken.
 
Bouwvakster die zonder vent naar de Vallei ronkt
Ten overvloede slikt de Nederlandse Vrouw pillen bij het leven en dat kan best eens de reden zijn dat alle Nederlandse mannen de hele dag saai op de bank naar achter ballen aanhuppelde kerels in korte broeken liggen te kijken en bij de televisie of in de politiek gaan werken om daar met elkaar te gaan douchen teneinde uit de kast te kunnen komen.
 
Pijpfitster die staat te wachten tot haar  man uit de kast komt

Leuk voor statistieken en de algemene beeldvorming maar ik kijk nooit naar bouwvaksters.

Dus hier dan maar enkele borstweringen:
Hollandse Bouwvakster in overall
Hollandse Bouwvakster in zondags pak