Geen categorie

Hondentongen

Hondenbaasjes op slobbertoer

In mijn wereld van de hondenstrontmisbruikten zie ik vreselijke erotische gebruiken zoals het wellustige geslurp en getong van het lievelingetje met het baasje terwijl de strelende flap net daarvoor op verkenning is geweest in het hol van een collega en daar mooi voorzien van restjes uitdruksel en bijpassende parasieten weer uit tevoorschijn kwam.

Met stijve haren in mijn nek probeer ik mijn frietje oorlog binnen te houden bij de aanblik van de lieveling die een stukje frikadel uit de mondhoek van het bazinnetje slurpt terwijl de man naast haar jaloers zijn lippen likt omdat de schat net ervoor met een tong van vier meter ondanks het hondenbroekje haar smurf had liggen smurfen.

Hier sta ik dan met een fokking zak in mijn hand dus ik ruim altijd de drol op, hoor ik de buurman denken, terwijl het resultaat van bier en leverworst, met dank aan de jaarwisseling en het vergeten van de hondenbrokken, net niet over de wipkip rond wordt gestrooid. In een langszame pirouette showt hij zijn zak met bijpassende bukkende en dichtknopende bewegingen terwijl de hele toekijkende buurt weet dat hij al zeker vijf jaar met dezelfde zak doet.

Er zijn 44 miljoen honden in Nederland terwijl er 60 poepzakjes per jaar worden verkocht. Bron: Bont tegen Slurpdieren.

2 gedachten over “Hondentongen

  • Ja, misschien in de toekomst..

  • Whahahaha!!!!

    Die bron!

    p.s…ik heb ook zo'n strondhond, en gelukkig mega veel bos om mijn huis.
    Geen strontzak voor mij! (^_^)

Reacties zijn gesloten.