Normen en Waarden

Houden van dieren wordt strafbaar

Er zullen altijd vetkezen zijn die wat raars bedenken om aan het zo broodnodige gerief te komen. En normen- en waardenkenners die daar dan weer wat over te zeggen willen hebben. Zo is er nu een wet om neuken, of anderszins gerieflijk met dieren te verkeren, strafbaar te stellen. Een wetsontwerp lag nu al een eeuwigheid bij de 1e Kamer en is vandaag aangenomen. Enkele dierenliefhebbers waren er tegen.

Zoƶfilie is al zo oud als de mensheid. Zonder dierenseks haddden we nooit een leuk verhaal over de Minotaurus kunnen lezen of ons kunnen verbazen over vrouwen die gezellig met hun gorillatoyboy samenleefde. En dat vond iedereen in die tijd heel gewoon want dat had iets met de toenmalige vrijheid van normen en waarden te maken. En dat schijnt nogal van tijd tot tijd te willen veranderen werd ons verteld door iemand die even terugging naar haar vorige leven.

Vrijheid blijheid dus. En als de beestjes het ook gezellig vinden is er niks aan de hand zou je zeggen. We hebben tenslotte wetten tegen dierenmishandeling. Gelukkig voor de liefhebbers zullen dieren echter nauwelijks aangifte doen. En wie zwijgt stemt misschien wel toe.

Door het strafbaar stellen van dat gefriemel met dieren is het onvermijdelijk dat er een Instantie komt die dagelijks alle dieren controleert. De simpelste oplossing is om een chip met miniflitspaal in elk dier te bouwen die eventuele bewegingen des huwelijks zijnde kan registreren en doorzenden naar het CJIB voor de bijpassende bekeuring.

De volgende stap in het volledig controleren van al uw verbazingwekkende neigingen is het verbieden van het urenlang met een boekje op de poepdoos zitten, het laten van scheten onder een dekbed, het rondstrooien van uw zaad op daartoe niet door de Here aangewezen plekken, het zuigen aan lichaamsdelen niet zijnde een waterijsje, het bewegen rond lichamen, niet gescheiden door bedekking, anders dan in verticale richtingen – iets met missionarissen – met het oogmerk uitsluitend betrokkenen te plezieren.

 
Even iets voor in de geschiedenisboekjes want vanaf morgen mag het misschien ook niet meer. 
 
 

Een gedachte over “Houden van dieren wordt strafbaar

  • Leer je poes, naast haar eigen poes, ook de jouwe te likken. niemand die het ziet. Wel schuurpapier.

Reacties zijn gesloten.