JankverhalenNormen en Waarden

In Duitsland scheiden ze vluchtelingen en wij Zwarte Pieten

Het is begonnen. De natte droom van de Internationalen komt uit. Het Volk wordt gescheiden en straks zit iedereen in het eigen hokje.

De scheidingen vinden plaats naar religie (vandaag), geslacht (morgen) en overmorgen zijn geaardheid, haarkleur, alcohol-, drugs- en zware shaggebruikers aan de beurt. Daarna volgt de scheiding van Zwarte Pieten  zodat de Rest van Nederland straks makkelijker van De Randstad kan scheiden.

Er zal naar verwachting ook snel een begin worden gemaakt met het scheiden van de rijken en de armen, de ouderen en de jongeren (het begint nu al), de gezonden en de zieken en nadat er een wettelijke verplichting is ingevoerd om lid te zijn van een politieke partij wordt er gescheiden in de ideologie.

Het scheiden van halvezolen en weldenkenden komt evenals het scheiden van criminelen en braven, of vluchtelingen en asieleisers niet aan de orde want dan hadden we zomaar een ongelofelijk goed land gehad. Over het scheiden van getrouwde vrouwen en getrouwde kinderen moeten we nog lang nadenken.