Geen categorie

Iris scan

Je hebt bolletjesslikkers die hun smokkelwaar hapklaar inslikken en die bij het afleveradres even lekker gaan zitten schijten. Je hebt ook, overwegend, dames die de smokkelwaar al naar gelang de rekbaarheid van het pakhuis in hun vagina proppen. En dan heb je nog liefhebbers van de buttplug die de hele zooi er maar van achteren in jassen. Het was altijd al het domein van de vrouw. De hoeveelheid die een man in kon slikken of in z’n hol kon stoppen was te verwaarlozen.

Maar daar komt nu toch mooi verandering in. Wij mannen mogen weer meedoen door de uitvinding van ‘de slurf’ waar wel tot 200 bolletjes in kunnen worden vervoerd en die regelrecht de pisbuis in wordt geschoven. Hij komt in de bekende legtematen XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. De speciale uitvoering 4XL voor mannen met paarden van 35 cm worden eind van de herfst verwacht maar zijn mogelijk alleen in de kleur rood en met ribbels verkrijgbaar zodat ook de meiden er nog wat aan hebben.

Omdat ‘de slurf’ niet door de scanners kan worden waargenomen heeft Dr. Iris Aanduwer, ja inderdaad van die vleesetersonderzoeken te Tilburg, een techniek ontwikkeld die eruit bestaat om met de langste vinger of anders maar met een liniaal of biljartkeu het rectum van de verdacht binnen te gaan en door ferme drukken ter ener zijde met gelijktijdige manuele ondersteunende massage ter andere ‘de slurf’ eruit te drukken en daardoor de lading te ontladen. De Iris Scan dus.