AsielzoekersleedJankverhalen

Is er voor de westerse mens nog wat te doen tegen de invasie van Aliens?

Alien met nieuwe Nikes Foto door Erik Mclean via Pexels

Mensen allemaal zwaar in de paniek want onze overheid stopt de invasie van orthodoxe enge Aliens niet. Wat kun je dan zelf doen? Ik zeg u: kijk vaker naar een goeie film.

Zuigschip
Open deur weer natuurlijk maar bekijk ze als die Aliens van die films waarin ze met zo’n dobberruimteschip mensen, dieren en dingen leegzuigen om d’r naderhand de nutteloze karkassen uit te pleuren. Wat deden de mensen uit die film nadat de meisjes met Welkomstborden en die van Waren de Joden Gastronauten een flinke Alienbeurt hadden gehad? Die meisjes en die gastronauten deden niks natuurijk. Alleen maar piepen dat het zo lekker was.

Relatieproblemen
Nee, ik bedoel de gewone, zwaar bedreigde mens. Gingen die er met de Aliens over praten en stond er dan in de krant dat het niks met de Aliens van doen had en dat er ook Gewone Aliens waren die wekbrauwmecanicien of atoomhinundherschieber hadden gestudeerd? Nee, want anders was de film heel snel afgelopen geweest met dat de Aliens nog lang en gelukkig leefden.

Weer die vlieg
En driewerf nee, de helden plaatsten daarentegen en voor het voortbestaan van de mensheid atoombommen in de buik van de Zuigdobberschepen en lieten die ontploffen met zelfs alle Kinderaliens, die met die vlieg op de neus, erin. Ze fokten een verkoudheidvirus zodanig op dat het echt moordlustig was en hoesten die Aliens recht in de bek. En Moeder nuked ze allemaal de moeder.

Kale Kano
De slechte vrouwen, die verkering met een Alien hadden gezocht – omdat die volgens eigen zeggen een paard van 32 centimeter hadden en vrouwen sowieso zeker weten dat 12 centimeter een zeemijl is – die meiden dus, werden een kale kano geschoren waardoor ze later door iedereen op het strand werden gefotografeerd ter lering ende vermaeck en om met de foto’s kleine kinderen bang te maken. Kijk, dat was andere koek maar ik wil jullie niet op een idee brengen.

Dit artikel werd een paar jaar geleden al op het internet gegooid maar toen zei iedereen nog dat Aliens liev waren en staan er dan ook reacties uit die jaren hieronder..

2 gedachten over “Is er voor de westerse mens nog wat te doen tegen de invasie van Aliens?

  • Staat nu bovenaan bij Fenixx.

  • Ik heb maar weer een beetje reclame voor je gemaakt.
    Hij is weer schitterend deze.

Reacties zijn gesloten.