Geen categorie

Ja maar


BB:
Ja maar, kan ik dan niet als putjesschepper aan de slag, met zo’n schep waarmee je dan de hele dag alle putten leegschept zodat ze niet verstopt raken en de Verdieners dan weer in de file moeten staan omdat de straten….?
Staatstempelaar:
Nee, sorry Breinbrouwsels, ik heb je persoonlijk altijd al een lul gevonden dus ik ben blij dat ik vandaag driewerf nee tegen je kan zeggen. Ik zal dit formulier afstempelen en dat moet je binnen een uur afgeven bij de verbrandingsoven naar keuze waar je onnutte lijf door de pijp zal gaan. Gelukkig ben je niet alleen want we hebben vandaag veel van jouw soortgenoten. Maar ik zal je toch maar matsen.  Kijk maar, ik zet hier BB op dan weten ze daar dat je bij de BreinBeschadigden hoort, dan ben je gelijk aan de beurt en wordt je niet eerst drie maanden te drogen gehangen nadat ze het water uit jullie hoofden hebben afgetapt omdat water zoals bekend vuur dooft.
BB:
Ja maar, ik heb mijn land altijd trouw gediend en met veel plezier belastingen betaald. Kan ik dan niet persoonlijke slaaf van iemand ……?
Staatsstempelaar:
Nee, sorry Breinbrouwsels – wat is dat toch leuk, dat sorryzeggen terwijl je er geen flikker van meent – hiertoe zijt gij op aarde, om de pijp uitgestuurd te worden als het Ons belieft. En met al dat aluminium dat er in jullie hoedjes zit wordt je anders straks toch maar gevonden in zo’n ouwe lullen verzamelgebouw waar je de hele dag tegen een broodrooster zit te schelden. Want zei Hero onze Leider niet: In het verleden ligt het heden, in het nu wat komen gaat?
BB:
Ja maar, ik ben Gelovige geworden, ik ga drie keer daags naar de Moskee en als ik dan nog tijd over heb zit ik op het internet Wilders uit te schelden en ongezien de tiefus te wensen….
Staatsstempelaar:
Dat zal wel maar je bent geen echte. De echte worden uit Afrika en ruime omgeving tegen hoge kosten geïmporteerd dus die gebruiken we veel liever. Waarom zou je de namaak nemen als je voor minder de echte kunt hebben?