Geen categorie

Kamermeisje aangeklaagd voor vernieling tapijt

Kamermeisje na het zuigen doch vóór het spuugwerk

Een 33-jarig kamermeisje uit New York is door de directie van het hotel waar zij werkt aangeklaagd voor de moedwillige vernieling van het tapijt in een van de duurdere kamers. Je gaat ook niet na het zuigen de zak maar op het tapijt legen, meent een woordvoerder van het hotel, daarom hebben we hier zakloze stofzuigers.
Tijdens haar werk heeft het kamermeisje kans gezien om zich wederrechtelijk een flinke rochel toe te eigenen en die vervolgens op het waardevolle tapijt te spuwen en daarna deze rochel maar de rochel te laten waardoor deze indroogde en nu uitsluitend nog door experts van een rochel-opruimdienst mag worden verwijderd. Volgens de directie is de schade enorm. Het hele hotel wordt tijdelijk ontruimd en er mogen alleen nog maar mannen in witte pakken naar binnen. Het schijnt om een rochel van 35 liter te gaan, made in France.
De directie heeft het kamermeisje aansprakelijk gesteld voor de schade die in de miljoenen kan lopen. De Franse ambassade heeft getracht de rochel met tapijt en al over te nemen van het hotel en zijn daar gelukkig na overleg met de producent en de spuugster in geslaagd. Ja, nou klopt de titel van dit stukje voor geen meter meer maar ja, dat doet ie nergens.