Geen categorie

Kiespijn

Er valt helemaal niks te kiezen. Op 13 september staat Nederland bol van de gelukkige mensen omdat de PVV 88 zetels heeft gehaald. Alleen dat helpt geen zier omdat de corporatisten met hun vazallen zich de mooie droom van eeuwenlange hangmatten voor een select groepje aan den einder niet zullen laten afpakken. We hebben hier al eens tegen dat EU-gedoe een referendum gehad waar de hele club haar reedt mee heeft afgeveegd.

Dus damagnie, dat noordelijke mensen zo maar zelf besluiten om hun geld te gaan verbrassen op vakanties in zuidelijke landen waardoor die mensen aldaar weer hun broek zelf kunnen ophouden. Dat gaat veel beter om van iedereen in het noorden een berg af te jatten en dit vervolgens aan de zuiderlingen te geven want dat is eerlijker. En voor eerlijke verdeling heb je een flinke overheid nodig vanwege controle want anders zit iedereen maar met de klauw in de kas.

Dus met dat zelfdoen geef je de doodsteek aan je overheid. Want dan zou opeens de hele communistische europagedachte in de sloot kunnen worden gegooid, het Communistisch Manifest hoofdstuk 2 Mein Plan, terwijl Marx c.s. zich om liggen te draaien in de diverse graven, niet uitgevoerd worden en zouden er duizenden politieke opvreterspartijen met miljoenen bijbehorende uitvreters die nu zuipenopdezakvaneenander brodeloos worden omdat de hele meuk opgeheven kon worden wegens dat kunnen we zelf beter.

Ze zouden totaal nutteloos worden en jankend over de bedorven dromerij collectief zelfmoord plegen (wishfull think ding). Maar ze zullen wel weer met moeilijke woorden en veel gelach met gestuurde peilingen en dito gesubsidieerde onderzoeken van de Katholieke Uni van Tilburg als sinterklaas zand in de ogen gaan strooien van de slaapbollen die ook dan zelfs nog het goedwijs kapot hebben en alleen maar belangstelling hebben voor hun favoriete danspaar op de buis.

Ik zie dus eerder bij massale tegenstand legioenen van huurlingenlegers hier de zaak overnemen. Ik ben alvast onderweg naar Polen.