Geen categorie

Kinderen verlaten school vanwege speelgoed

Politici die om reden dat ze vaker hun kinderen lastig willen vallen de politiek verlaten, hebben weer eens wat teweeg gebracht. Het was natuurlijk te verwachten, want alles waar de politiek zich tegenaan bemoeit loopt verkeerd af.

Vooral voor kinderen heeft de politiek een voorbeeldfunctie. Dus was het te verwachten dat de kinderen, en niet alleen van politici, massaal hun zo geliefde scholen verlaten om vaker bij hun speelgoed te kunnen zijn.

“Er is meer in het leven dan alleen maar school, aldus een van de speelgoedopvoeders. Er zijn momenten in het leven dat je moet kiezen. Ik was een laatbloeier en ging pas voor het eerst op mijn zesde jaar naar school. Ik heb nu al 2 jaar met hart en ziel mijn leven aan school gewijd. En om daar nog eens 2 jaar aan toe te voegen is moeilijk op te brengen. Want als je besluit om er nog eens 2 jaar vol tegenaan te gaan kun je natuurlijk niet halverwege het krijtje aan Job geven”.

Er gaan geruchten dat door deze nieuwe ontwikkelingen de vaders weer terug de politiek in willen omdat al die kinderen met hun gezeul met speelgoed, die de hele dag thuis om chips zeuren, zwaarder te verwerken zijn dan een compleet kakelend kippenhok in een of andere kamer. Wij smeken de kinderen dan ook om erbarmen met het Volk te hebben en en dus weer naar school te gaan.