Volksvermaak

Kinderliefhebbershater aangehouden

kinderliefhebbershaters standaarduitrusting

Vanmorgen heeft de Arnhemse politie met behulp van een arrestatieteam van de ME een kinderliefhebbershater aangehouden die ook verdacht wordt van mishandeling van een 58-jarige praktiserende kindervriend.

Volgens een woordvoerder van het Openbaar Ministerie, die de zaak hoog opneemt, gaat het bij de dader om een een 46-jarige man uit Arnhem die een straf van 25 jaar uitzit voor hetzelfde delict. De man was op proefverlof.

Het slachtoffer, een zeer actieve kinderliefhebber, zat net even rustig op een van de door de gemeente daartoe geplaatste bankjes bij de kleuterschool de gebruikelijke handelingen behorende bij de kunst van het aftrekken te onderrichten aan een 6-jarig scholiertje toen de dader schreeuwend en scheldend op het stel afkwam en onmiddellijk op de kinderliefhebber in begon te slaan en te schoppen. De kinderliefhebber kwam gelukkig met wat schrammen en de schrik vrij. Het scholiertje vroeg zich af of hij nu toch het beloofde ijsje kreeg.

Het had zomaar een bloedbad kunnen worden, aldus een van de geschokte ouders, als deze zieke geest de zes kinderliefhebbers had opgemerkt die op een naburig bankje mijn dochtertje van 4 jaar de kunst van het gangbangen bij stonden te brengen. Daar was de dader natuurlijk ook als een dolle stier op afgevlogen. Gelukkig stonden er wat struiken omheen. Dit soort mensen is werkelijk knettergek en ik roep mijn volksvertegenwoordigers dan ook op om de wetten te veranderen, de doodstraf in te voeren met de mogelijkheid tot preventief ruimen.

Vanavond is er gelegenheid om het condoleanceregister te tekenen, bloemen te leggen, kaarsjes aan te steken en deel te nemen aan een stille tocht voor alle slachtoffers van de kinderliefhebbershaters. De Partij voor Naastenliefde, Vrijheid & Diversiteit, die bij de laatste verkiezingen 124 zetels bemachtigde, heeft al aangekondigd kamervragen te gaan stellen. En zo is het maar net, gelukkig is de tijd voorbij dat kinderliefhebbers hun erotische dromen en ervaringen niet met de kleintjes mochten uitwisselen.

Het condoleanceregister:

Ditkannietlanger.nl

2 gedachten over “Kinderliefhebbershater aangehouden

  • He Bert,

    effe zo dan maar…
    Ik had een berichtje voor je achtergelaten op je facebook.

    Worst Hessel

  • Een samenleving die slachtoffers en daders niet meer uit elkaar kan houden, is gedoemd ten onder te gaan.

Reacties zijn gesloten.