Geen categorie

Knikkerspelletje voor fietsenhokkoninkjes

We zijn er uit! De problemen met onze lieve, kleine en grote randdebieletjes zijn opgelost. Iedereen die nu stout wil zijn en door de welzijnswerkertjes wordt gesignaleerd en daardoor Het Systeempje wordt ingeharkt, krijgt nu afhankelijk van zijn zondige gedraginkjes gratis een spelletje namens het Nederlandse Volkje aangeboden. Met de beste wensen van iemands Regerinkje en de bijbehorende Kamertjesleden.

Mevrouw Bussemaker, die Staatssecretaris is en dus over spelletjes, glasscherfjes en ander speelgoed gaat, deed in het Telsellprogramma van de Regering, Pauw&Witteman dus, trots en blij deze onthulling. Jet stelde het prachtige bordspel voor loverboys en aanverwanten, BoysRUs aan de hunkerende kijker voor. Nu heeft de Staatssecretaris iets met spelletjes want dat deed ze al eerder met veel succes, dus alles is gelukkig weer met spelletjes op te lossen. En als dat niet helemaal lukt doet ze dat met schrapseltjes.

Dus niks geen taakstraffen en ander ongemak meer, maar een mooie cadeaubon voor een spelletje dat past bij je gevoeligheid. De cadeaubonnen worden verstrekt door de bekende welzijnsorganisaties en eventueel nog geopende of bemande politiekantoren. Er dient wel enig bewijs van je geneigdheid te worden getoond anders wil iedereen natuurlijk zo’n spelletje. Dus geroofde tasjes, gebruikte messen of vuurwapens, lamgeslagen vriendin of gescimde bankpasjes meenemen.

Enkele voorbeelden voor de kadootjes die bijzondere geneigden kunnen verwachten:
– Bankiertjes en andere bankrovertjes hebben recht op een  Monopoliespel;
– Tasjesinnemertjes krijgen per tasje 2 Ganzeborden;
– Oplichtertjes groot en klein zullen blij met Mastermind zijn;
– Piraatjes uit Somalië kunnen hun vakbekwaamheid oppoetsen met Zeeslag;
– Pedoseksueeltjes komen aan hun trekken met Sesamstraat Baby Draaibord;
– Verkrachtertjes kunnen even hun zinnen verzetten met Playskool dokterset gekke geluid;
– Hooligannetjes kunnen rekenen op Mens erger je niet!;
– Spijbelaartjes mogen nu in het winkelcentrum gaan Knikkeren;
– Loverboytjes en fietsenhokkoninkjes kunnen gezellig met andere namaakhetero’s gaan BoysRUssen.

Voor loverboytjes, meisjesmepperts en andere fietsenhokkoninkjes hebben we hier toch nog even een leuk linkje om je wat dichter bij jezelf te brengen. Iets met een handtasje en je vriendjes is toch veel leuker dan met die meisjes. Kom, wees een echte stoere bast en kom uit die kast! Of kijk even bij YouTube om wat inspiratie op te doen hoe je verder lief door het leven kunt gaan:

Iets gerelateerder:

Kinderen blij, de roe wordt verbrand

Wie sorry zegt krijgt een koekje