Geen categorieJankverhalen

Koeienflatsen


Gelukkig waren de maskertjes in de aanbieding
De stoptrein Ede – Arnhem heeft zojuist 14 uur in een weiland gestaan om passagiers aan de poep- en plaszak te laten wennen. Die werden mondjesmaat gratis uitgedeeld aan nooddruftigen die echt zelf niets bij zich hadden waarin de behoefte gedaan kon worden.
Een mevrouw probeerde haar productie in het linkervakje van een klein groen portemonneetje te persen en dat werd een grote smeerboel omdat het doel niet gezien kon worden. Gelukkig hadden de meeste reizigers wel een hergebruikzak van de Aldi of de Appie bij zich, omdat ze toch in Arnhem gingen winkelen. Deze werden ruim gevuld en omdat de ramen toch open stonden naar de nieuwsgierige koeien geworpen die zich om het treinstel verzameld hadden in de verwachting dat het wel weer een treinkaping zou zijn. De reinigingskosten van de runderen worden op de NS verhaald want ze stonken een uur in de wind met vertraging.
Dit nieuws haalde het nieuws niet omdat de kranten en beeldbuizen al vol stonden met foto’s en films van negerkinderen met dat gironummer en die vlieg op de neus en Mauro, hun ambassadeur in Nederland die mooie brieven schrijven kan en dus binnenkort dan ook met een Fokking Gouden Kalvenflats vanwege de acteerprestaties van zijn team in de Arena zal staan over de ESM, SCP,CPB,EU en VVD verdachten. Ook niks over die jongen met het waxinelichtje trouwens.

Het schijnt overigens een drama te zijn geweest voor mensen die graag in volledige afzondering zich ontdoen.