GezondheidJankverhalen

Kwetsbaren komt weer terug

Wat een gedonder weer met die crisis en de bezuinigingswoede van welk kabinet dan ook. Nu verdwijnt de vergoeding van de kosten voor een pijnloze bevalling ook nog uit het verzekeringspakket.

De ruggenprik en andere hulpmiddelen die gebruikt werden om er voor te zorgen dat het slachtoffer niet gekwetst werd, maakten een einde aan de gesel van de geluidsoverlast die eeuwenlang tijdens het baren onze arme echtgenieters en het ziekenhuispersoneel hebben gekwetst.

Dit was te danken aan het toevoegen van speciale artikelen over geluidsoverlast in de Arbowet die er voor moesten zorgen dat de enorme toestroom van de door het kwetsende baren gehoorgestoord geraakte verplichte omstanders in de WAO werd gestopt. Ook het ziekenhuispersoneel moest er aan geloven.

Dat is dus nu allemaal afgelopen? Ja, het kan nog wel maar dan moet je het zelf betalen en wie doet dat nou? Dus dat wordt weer zuchten, steunen, schreeuwen en flink in je zaligheid gekwetst worden tijdens de tewaterlating van het nieuwste statussymbool.

Jammer dus, maar iedereen moet lijden. De pijnlijke bevalling, het kwetsbaren, komt naar je toe deze zomer.

Een gedachte over “Kwetsbaren komt weer terug

  • Bus_Showfeur

    Gelukkig mag je nog altijd je vrouw, dochter, vriendin of buurmeisje, als die (ongewenst) dreigen te gaan jongen simpelweg ophangen. Het zogeheten 'zwangere luchten' mag zlefs rekenen op een stimuleringspremie

Reacties zijn gesloten.