Geen categorie

Maar ze doen het toch uit liefde voor óns?


ANBO, een soort vakbond voor ouderen die contributie betalen en voor een hele familie van flink betaalde maarwatdoenzedans, staat vandaag bij de Geen Nieuws op de voorpagina en ik citeer:

Met wat moeite kom je er dan achter dat de ANBO ongeveer 14 miljoen euro jaarlijke inkomsten heeft, waarvan de leden een 7 miljoen ophoesten. Dus nog 7 miljoen te gaan en met wat verder spitten blijkt dan dat de ANBO naast een subsidie van VWS  ook nog links en rechts commissies opstrijkt van verkochte producten ZOALS ziektekostenverzekeringen, reizen waar u 5% korting zou krijgen, wordt er wat toeristisch gefietst , zijn er modeshows waarbij u gelijk kunt kopen (!!) kortom is de ANBO een geöliede marketingmachine, terwijl je juist dacht lid te worden van een belangen behartingsorganisatie.

Mijn onderbuik en de 24-uurs pamperoudjes begonnen weer te janken. Heeft iemand al een lijstje? Trouwens, laat maar, ik zet vanaf vandaag elke dag even iemand met plakkerige handjes of een lijmorganisatie in de schijnwerpers.
Als straks maar niet blijkt dat ook de wipkippen voor de kleintjes op het pleintje hier tegenover door plakkerige graaihandjes zijn besmeurd.