Vroeger

Mag ik mijn Kasteelheer terug?

EU fuc

De vroegere heersers, die im Dunklen, waren verstandige mensen. Als het volk te hard ging morren deden ze een stapje terug, lieten de schapen een held op het schild hijsen en als ze dan allemaal weer braaf ingeslapen waren gingen ze weer rustig door met de maagden het bos in te sleuren.

Er iets nu iets vreemds aan de hand, ze laten het volk gewoon doorkankeren, willen geen held op het schild gehesen hebben en zijn nog steeds met onze maagden in de weer. En dat is op z’n minst merkwaardig.

Bij de Amerikanen was het nog gekker, daar morde het volk helemaal niet, werd de held voor dat schild voor halvezool uitgemaakt en lijkt er een ongelukje te zijn gebeurd dat ie toch nog werd gekozen en stonden de maagden te smeken om het bos ingesleurd te worden.

Ik denk dat ’t tijd wordt dat de heersers, die im Dunklen en niet die touwtjetrekfiguren waar wij van de week weer tegenaan moesten kijken, dat ze dus opruiming in eigen gelederen gaan houden want de gekken hebben de toko overgenomen. Ik mis de tijd waarin we nog kasteelheren en lijfeigenen waren, toen was het leven zekerder en veiliger.