Mannen overbodig voor voortplanting

In de Amazone leeft een mierensoort die voor de voortplanting geen mannetjes meer nodig heeft.De vrouwtjesmier baart, naar gelang de luimen van de natuur, exacte klonen van haarzelf. Dochters dus want mannetjes komen er niet meer. Binnenkort zal ditzelfde geluk de mensheid ten deel vallen vanwege de onbedoelde bijwerkingen van alle mogelijke rotzooi die in ons water en voedsel wordt is geraakt. Ook draagt de genmodificatie haar steentje bij in de verandering van ons genetisch materiaal.

Goed nieuws dus voor alle mannen en vrouwen die zich niet willen voortplanten, maar alleen maar willen neuken. En goed nieuws voor de dames want nu is het afgelopen met het slikken van de pil en het gezeur van mannen dat ze een baby willen. En dan in sommige culturen het liefst nog zonen. Ook de Paus en Rouvoet kunnen tegen die tijd heel tevreden zijn.

Maar niet iedereen kan blijvend genieten van deze wonderbaarlijke ontwikkeling. De dames baren tegen die tijd alleen nog maar dochters die exact op hun moeder lijken, en het resultaat is dan het op termijn uitsterven van de mannen. Dit zal dan weer leiden tot een enorme ontwikkeling van de kloontechnologie waarbij er miljoenen mannenklonen zullen worden geproduceerd om in de behoefte van de consument te voorzien. Er kan natuurlijk wel gekozen worden uit duplicaten van Brad Pitt, George Cloony en andere favorieten van de dames.

Jammer, nou ja, voor deze gekloonde mannen, maar de rollen worden nu omgedraaid en ze zullen nog uitsluitend als lekker speeltje of voor het buiten zetten van de vuilniszak door de vrouwen kunnen worden gebruikt en na het vervullen van hun taak weer tijdelijk worden uitgeschakeld en opgeborgen. Omdat vrouwen zoals bekend van Venus komen en mannen van Mars is ’t dan gelukkig ook afgelopen met het voeren van oorlog, kredietcrisis, het cashen van bonussen en overig haantjesgedrag.