Normen en Waarden

Meningsuiter door groep autochtonen verkracht

Gisteravond is er een bekende politicus maar weer eens door de gangbang van een groep autochtone groepsverkrachters gegaan. Vol in zijn hol en op de tafel nog wel bij de publieke omroep. De dappere gangbangers stonden elkaar te verdringen om zoveel mogelijk de aandacht van de camera te trekken maar hielpen elkaar toch bij het verbaal uitwonen van het slachtoffer. Tesamen bereikten de geilbakken hun orgasme. Het was weer geweldig.

Wordt het geen tijd om, als je toch aan het fatsoensrakkeren bent, na seks met dieren, ook het neuken van politici, te verbieden?

Godgloeiende godverdomme, de hele tafel kwam als één keer. Wham!! In naam van de hele publieke omroep. In naam van de VARA. In naam van de regering. In naam van de rechtelijke macht. In naam van alle blanke Bekende Nederlanders. In naam van de koningin. In naam van de Holocaust. In naam van de rechten van de mens. In naam van de open samenleving. In naam van de gerechtigheid. In naam van alle minderheden. Godverdomme, wat was dat lekker!

Kijk even bij Joost Niemöller voor een verslag van de verkrachting:

Joost Niemöller » Peter R. de Vries, misdaadverslaggever