GezondheidJankverhalen

Mensheid sterft uit door parfum

Een nieuw complot ziet het licht. Onnodig om nog te geloven in de uitroeiende complotten van de NWO of die enge Bilderbergmensen. We laten onszelf simpelweg uitsterven door het gebruik van parfums en andere lekkere geurtjes en smeersels voor mannen. Nu 92% van de westerse mannen liever een lekker geurtje in zijn broek spuit dan dat ze hun snikkel wassen is het over en uit voor de westerse cultuur.

Gevaarlijke stoffen in deze lekkernijen zorgen er voor dat het sperma er de brui aan geeft. De Paus kan tevreden zijn want condooms zijn totaal overbodig aan het worden als voorbehoedmiddel. Mannen worden er bovendien ook zeer depressief van, wat de ellende nog vergroot omdat ze dan al helemaal geen zin meer in seks hebben. Bovendien wijzen diverse onderzoekers er graag op, dat mede door het gebruik van lekkere geurtjes, de mannen zich vrouwelijker zijn gaan gedragen en zich ook meer gaan richten op partners van het eigen geslacht.

Vrouwen zullen daarom in hun wanhoop, vaak vanwege de tikkende klok, steeds vaker gebruik moeten maken van de spermabank. En daar is nu nog nauwelijks controle op. Daarom zou er een certificeringssysteem moeten komen, zoals dat al jarenlang goed functioneert bij de dekstations voor dekhengsten en -stieren. Mogelijk is dit goed te combineren met het Electronisch Patienten Dossier. Greenpeace is er ook niet gerust op.