Volksmennerij

Mijn Dagboek van Dinsdag 15 mei 2012

Vandaag, 21 mei 2009, schrijf ik het volgende op in mijn dagboek van 15 mei 2012 om te testen of ik echt helderziende ben.

Vanmorgen naar de voedselbank geweest met de buurman. Goed ingepakt tegen de altijd aanwezige prachtige honkbalknuppels, en de regen van glazen of stalen knikkers die op je afgevuurd worden door de burgerwachten. Die zijn nu beter georganiseerd dan een paar jaar geleden, toen er zo maar groepjes burgers waren die alles en iedereen maar molesteerden. Ze vallen nu onder het Europeese Ministerie van Normen en Waarden en ze hebben de bevoegdheid om elke vermoede vijandelijkheid tegen de Staten van Europa te neutraliseren.

De buurman en ik staan hier volledig achter, want orde moet er zijn. Want wij zijn al ruim boven de vijftig en dus zouden we een flink gevaar voor de Staten kunnen opleveren. We komen dus maar zo min mogelijk buiten. Maar ja, de hele dag een beetje achter de geraniums zitten is wel erg verdacht dus soms moet je jezelf maar een schop onder de kont geven. En het is natuurlijk ook best spannend om te gaan kijken of je vandaag aan de beurt bent. Een van de weinige kicks die we nog over hebben. Maar je moet niet teveel opvallen want de wetgeving is wat strenger geworden op dit gebied. Voor je het weet zit je in een opvoedingskamp om geresocialiseerd te worden. En die cursus duurt 7 jaar.

Gelukkig is er dus geen vrij toegankelijk internet meer. Je moet er een vergunning voor hebben, die je ook verlof geeft om een computer te kopen. En die vergunning krijg je alleen als je een Verklaring omtrent het Internetgedrag kunt overleggen. En dat is bijna niet mogelijk omdat je voor de aanvraag je blog- en reaguurdersgeschiedenis moet overleggen. En die is er nog wel, maar alleen toegankelijk voor de overheid voor hun opsporingswerk dat onverdroten verder gaat. Elke maand worden er zo’n 5000 ex-bloggers van hun bed gelicht. Ja, het is een heel werk dat onze overheden voor ons moeten verzetten.

Het is sinds vorig jaar echt afgelopen met dat ongeregelde en vaak kwetsende gedoe op die blogs, zoals ze toen nog genoemd werden. Zo werden direct na de verkiezingen bijvoorbeeld alle medewerkers en reaguurders van 200 staatsgevaarlijke blogs, zoals onder andere GeenStijl en Fenixx  van hun bed gelicht en zitten nu nog steeds vast voor verhoor in het informatiewaarderingskamp De Duikplank, op Cuba.

De voedselbank was vandaag ruim voorzien van genetisch gemodificeerde aardappelen en tarwe. Het mooie van deze producten is dat we ons niet meer moeten laten vaccineren omdat alles er al in zit. De geruchten gaan dat ze volgende week, heel beperkt, écht water hebben, zoals dat vroeger uit de kraan kwam en dat je gewoon ongekookt kon drinken. Over 14 dagen is het weer het einde van de maand en dan krijgen we weer nieuwe voedsel- en waterbonnen.