Volksmennerij

Mijn Dagboek van Maandag 14 mei 2012

Vandaag op 18 mei 2009 schrijf ik het onderstaande in mijn dagboek voor maandag 14 mei 2012 om te bewijzen dat ik helderziende vaardigheden heb.

Jammer dat de winkels maar twee dagen in de week geopend zijn en dat je een pasje moet hebben. Maar wel heel begrijpelijk want we moeten bezuinigen en tenslotte gaat iedereen toch naar de voedselbank.

Ik ga af en toe nog eens op zo’n winkeldag kijken wat onze locale en Europeese Heersers en enkele nog in ons mooie Europa wonende Bankbestuurders kunnen kopen. Best leuk om te zien dat ze eigenlijk best een goede smaak hebben en dat ze het gelukkig kunnen betalen.

Het zij hun van harte gegund en ik kan een kijkbezoekje aan zo’n echte winkel aan iedereen van harte aanbevelen. Het is echt een dagje uit, alleen jammer dat je niet naar binnen mag. Maar door de getraliede ramen kun je toch af en toe nog een glimpje opvangen.

Jezelf wel goed inpakken want er wordt preventief geschoten door de ordetroepen. Laatst was er een kijkdame die moest niezen en haar integraalhelm af deed. Stom mens, het was gelijk raak natuurlijk. Een regen van glazen knikkers , vol tegen haar klep.

Ze heeft er vijf dagen gelegen want niemand mocht er wegens besmettinggevaar bij in de buurt komen. Ik hoorde dat de mannen in witte pakken haar hebben opgehaald met de destructiewagen. Over een maand of zes zal de SO, de Staats Omroep, er wel een stukje over uitzenden dat dan te zien is op het gemeenschappelijke beeldscherm in de hal van de flat waar ik woon. Over het gebeuren moet er eerst een commissie onderzoek doen, maar die hebben het momenteel al zo verschrikkelijk druk. Stom wijf dus, we hadden allemaal wel dood kunnen zijn.

2 gedachten over “Mijn Dagboek van Maandag 14 mei 2012

  • Ha Bert,

    Ik weet niet precies welk e-mailadres dat dan geweest is, maar volgens mij heb ik je mail dan ergens gemist (ik heb helaas ook iets teveel e-mailadressen). Mail me anders ff via het contactadres op Anarchiel.com en dan bespreken we even het hoe en wat. Bij voorbaat hartelijk dank 🙂

  • Briljant 🙂

    En mijn aanbod blijft uiteraard staan 😉

Reacties zijn gesloten.