GezondheidJankverhalen

Mooie vrouwen veroorzaken impotentie door complot

Verstikkende liefde.
Ze doen je denken aan die prachtige speelmeetjes die je in gespecialiseerde internetwinkels kunt kopen. Ik begrijp wel dat niemand weet waar ik ’t nu weer over heb. Dus hier even een link met voorbeelden. Vrouwachtige poppen met alles wat je nodig mocht hebben en die zelfs een heleboel belangeloos met zich laten doen. Maar pas, op dat u wel het juiste product aanschaft.

Een gewone paspop is natuurlijk veel goedkoper maar biedt niet de gewenste mogelijkheden. Een Amerikaan die dacht dat hij een koopje had bemachtigd kneusde zijn klabanus diverse malen omdat zijn liefje een gewone paspop bleek te zijn. Bij de eis tot schadevergoeding tegen de fabrikant oordeelde de rechter, na de toelichting van eiser dat hij dacht dat ze nog maagd was, dat koper er van uit moest kunnen gaan dat het product in ongebruikte staat werd geleverd. Terecht ontving de zwaar gehavende koper een hoge afkoopsom voor het opgelopen letsel.

Leveranciers van paspoppen plakken nu stickers op de producten met een tekst als; niet geschikt voor seks. Ook verkrijgbaar voor de doe-het-zelver als bouwpakket, en dat scheelt weer in de prijs. Ze doen je dus denken aan die prachtige speelmeetjes, de vrouwen die er zo perfect doch onnatuurlijk uitzien, dat ze een ontmannelijkende uitwerking hebben op hun omgeving. Uit wetenschappelijk onderzoek is, zoals gebruikelijk, vast komen staan dat echte mannen geen perfecte poppen, laat staan vrouwen die er op lijken, willen.

Bijna alle ondervraagden wensten een echte vrouw met zwabberborsten, een handzame kont, die geleden had onder de zwaartekracht, en wat sinaasappels op de heupen. Een enkeling interesseerde het allemaal geen bal omdat ze toch op andere mannen vielen. Maar dan wel met een buikje en sprietbenen. Een Japanner die dacht dat hij door de aanschaf van telkens maar een nieuwe vriendin zijn tanende libido wat kon opkrikken was diep teleurgesteld. “Ik heb er nu een stuk of veertig” zei hij diep bedroefd, “maar ik heb er nog nooit een stijve van kunnen krijgen”.

Hij gebruikt de poppen nu als levensecht doel, bij de cursus paintballen die hij geeft. Volgens eigen zeggen ramt hij zich nu gemiddeld zes keer per dag, en dan ’s nachts nog, een slag in de rondte op zijn vormeloze vriendin van 140 kilo, maar wel van eentje van vlees, sap en bloed. Verrassend was , dat alle ondervraagden geen verschil merkten bij het bewerken van een speelmeetje of een daarop lijkende echte perfecte vrouwachtige. “Ze liggen er maar een beetje bij, en er komt geen onfatsoenlijk woord uit”, aldus de diep teleurgestelde gebruikers.

Volgens alternatieve psychologen is deze enorme kloof in de belevingswereld van mannen en vrouwen onstaan doordat vrouwen hun natuurlijke schoonheid gingen spiegelen met met die van Barby. Ieder meisje moest en zou, desnoods stampvoetend, een kopie worden van deze trut. Hierdoor ontstond wereldwijd een miljarden verslindende human-upgrade-industry, die heel onschuldig en onopvallend begon met plaknagels en blondeersetjes. Via borstvergroting of -verkleining, vet-verplaatsingen, lip-opschoning of rimpel-uitvlakking zijn we nu aangeland bij het aanpassen van de vagina-gordijnen.

Dit laatste omdat vrouwen zich ook daar maar gingen spiegelen, want er moest toch nog meer zijn, en omdat Barby daar ook glad was. Een dramatische ontwikkeling vindt onder onze gesloten ogen plaats, en we laten het maar gebeuren. Door Barby sterft de Westerse Wereld uit. Door G.I. Joe, willen alle jongetjes soldaten worden en zitten we nu in de gekste gebieden oorlogje te spelen. Hou alle speelgoedjes maar tegen het licht en het blijkt altijd een voorbereiding te zijn op het toepassen daarvan in de grote-mensen-wereld.

Een oude wijsgeer zei ooit “als er ergens een complot mogelijk is, dan is er een”, maar ook, “begin met het kind te kneden en je hebt er later geen kind meer aan”. Zitten de speelgoedfabrikanten dus ook in al die wereldwijde New World Order complotten? Dan is een dringende oproep om de mensheid voor uitsterven te behoeden op zijn plaats: Vrouwen aller landen, verenigt u. Laat alles hangen wat hangt, alles zwabberen wat zwabbert, alles sinaasappelen wat sinaasappelt en wees gelukkig met jezelf en een lekker wijf voor je man (m/v). Breng uw mannen weer tot daadkracht en zeg weer vieze dingen. De wereld zal jullie dankbaar zijn en ooit standbeelden oprichten en herdenkingen organiseren.