Gezondheid

Mooiemeidenplaatjes oorzaak impotentie

Zo hoor ik om mij heen steeds meer de klachten van jonge mannen, die normaal gesproken alles zouden moeten kunnen neuken wat beweegt, dat ze vrouwen tegenkomen die Te Mooi Zijn Om Te Doen! Het lukt bij het aanschouwen van zoveel prachtige vrouwelijkheid niet meer de Jan Judokus omhoog te krijgen om fier aan het werk te gaan.

Door het oprukken van bladen met mooie blote vrouwen met bijbehorende ernorme jopen werd de algehele en tevens wereldwijde impotentie van mannen ingeluid, om nog ooit een staande ovatie te kunnen geven aan heel mooie meiden. Door een te grote fixatie op de vlekkeloze jopen van bijbehorende fotomodellen tijdens het fapwerk ontstaat een er een trigger die compensatie eist.

Ja, daar wordt je stil van, dus nu even de vertaling. Door tijdens de bekende hand- en spandiensten de bijbehorende glossy plaatjes te bekijken herkent die ene hersencel, die daar over gaat, dat het allemaal fake is. Niet echt dus. Bij benadering van zo’n mooi schepsel, in levende lijve, registreerd die hersencel weer dat ’t gewoon nep is. Dus!

Uit mijn onderzoek rolde wel een onverwacht resultaat. De arme impotente jonge mannen hadden geen enkel probleem met het volledig uitwonen en tot kraakpand verheffen van heel erg lelijke, dikke wijven. En dan wel drie keer achter elkaar zonder sigaret. Dus meiden, laat jezelf lekker gaan, laat ’t verder maar hangen en ga ook met een bak chips op de bank hangen, zoals wij allemaal.

Een gedachte over “Mooiemeidenplaatjes oorzaak impotentie

Reacties zijn gesloten.