Volksmennerij

Nog even over het Wouswitz-syndroom

Het viel bij een van mijn trouwe lezers op dat het Wouswitz-syndroom, het Pingwitz-syndroom en het Auschwitz-syndroom wel erg veel leken op het Stockhol-syndroom en dat is zo. Al die Syndromen, hoe ook genaamd, ontstaan door dezelfde oorzaak.

In deel 14 van mijn Handboek Zelfsyndromisering voor Wousen schrijf ik dat het onderhavige syndroom ontstaat door het gemis in de opvoeding van een harde hand. Vaders met hun draaien om de oren zijn in onze cultuur helaas uitgestorven en vervangen door feministen met tuinbroeken. Hierdoor loopt het slachtoffer niet meer tegen gevoelige grenzen aan en ervaart een tomeloze leegte zoals een van een raket afgevallen ruimtevaarder.

En omdat de mens geschapen is om onder een juk van regeltjes en paragrafen te leven worden deze waar dan ook opgezocht. Dit is de reden dat vrouwen altijd weer dezelfde soort mannen met die losse handjes opzoeken, meisjes zich bij rebellen of zeerovers gaan laten uitwonen, mannen zich zittend op de bank met de hand in de broek en kijkend naar de televisie met in de overige hand een biertje door hun vrouw en gebiedster als een volleerde burger van een totalitaire staat laten koeieneren tot ze in het zwembad bij de vrienden bekennen dat ze niks meer omhoog kunnen krijgen. En tenslotte is dit het mechanisme en geheime wapen van de Poederpruiken die graag gehoorzame onderdanen hebben die ook nog eens hun leven voor hullie geven en de rest afmaken in kampen als ze dat niet ook doen.

 

Hier stond een foto die ik maar verwijderd heb omdat er kutfotografen zijn die kutadvokaten opdracht geven het hele internet af te struinen om je te beroven.