Geen categorie

Openbare kruisgeheimen

Ze weten nu alles van je. Tenminste van mij wel want ik wordt dagelijks overspoeld met mailtjes over pillen, pompen en andere hulpmiddelen, waarvan de afzenders zeker menen te weten dat ie ooit eens niet aan de start verscheen. Dat ie moeite had om op de startblokken te staan. Maar als ‘t ooit eens gebeurd zou zijn ontken ik dat met klem en bijtgraag gegrom.

En mocht er eens in een parkeergarage een naakte adjudante, met alleen maar een regenjas uit een of andere school, klappen dat ik met een hangertje in de lift ben gesignaleerd, dan was dat hooguit omdat de keepster te mooi was om te doen. De feiten zijn heel anders. Ik kan die wereldberoemde op afstand getroffen volwassen bromfietser wel weer uit de schuur halen, maar ik wil eens een keer op mijn ochtendverschijning geloofd worden.

Het is dus echt een en al roddel en achterklap en als ik een nog bekendere Nederlander zou zijn geworden had iemand wel een boek over mij geschreven. Dan hadden ze kunnen lezen dat ik er drie per keer doe en dat dan 15 keer achter elkaar. Een single gangbanger dus.

Jammer genoeg krijg ik door de goede zorg van mijn beveiliging niet alle mailtjes te zien maar ik verwed er mijn vingerhoedje voor of ook wel tegen dat er een hetze loopt omdat ik vroeger blond was. En dan weet je ‘t wel.

Die mailtjes hadden niet geschreven moeten worden, of gelekt, zodat ik dus niet op de inhoud in kan gaan.

Een gedachte over “Openbare kruisgeheimen

  • 8 maal toch, die bromfietser?

Reacties zijn gesloten.