Geen categorie

Oplossing voor Bloedzuigerverstoppingen

Dagelijks worden er 68 miljoen tot het draadje volgezogen bloedzuigers door het toilet gespoeld door de liefhebsters van Tampax en Vliegende Nonnen. Mag eigenlijk niet voor tegen het milieu maar hierdoor wordt wel het broodnodige werk verschaft aan ontelbare rioolontstoppingsbedrijven. En niemand die er maar iets van zegt want elk huisje heeft zijn kruisje.

Dag en nacht steken vloekende mannen hun arm tot aan de oksel in stinkende riolen om het Grote Geheim te verwijderen. Eveneens vloekende mannen en soms een enkele vrouw betalen de torenhoge rekeningen toch maar blozend aan de grijnzende oplosser van het probleem. Maar in deze crisistijd ontkomt ook de bloedzuiger niet aan passende maatregelen.

De oplossing voor deze kostbare liefhebberij zou het hergebruik van de bloedzuigers kunnen zijn. Hergebruik, eventueel samen met de buurvrouw, van het kleinood zou al heel goed toepasbaar zijn in de aankleding van het interieur, van je huis dus. Er zijn natuurlijk nog veel meer toepassingen denkbaar maar hieronder alvast een linkje voor een eerste aanzet.

Bloedzuigersluchter