Geen categorie

Paay Per Click

Honderden miljoenen mannen en mogelijk ook vrouwen, in binnen- en buitenland, hebben dankbare herinneringen aan het goddelijke lichaam van Patricia. Ruim veertig jaar lang hebben hele generaties, in samenwerking met haar foto’s, hun lichaam verkend en zich in het zweet gewerkt om hun edele delen soepel te houden. Haar foto’s hingen in jongens- en meisjeskamers, koffiehuizen, kerncentrales, ruimteschepen, vergaderzalen en in het Torentje.

Voor velen was zij zo ongeveer het lekkerste wijf ter wereld. Vandaag ziet ze er nog lekkerder uit en ze staat alweer in de Payboy. En daar hebben ze er echt verstand van dus wemelt het nu van de jaloerse figuren die zelf ook een lekker geil oud meisje hadden willen zijn. Veel vrouwen zouden inderdaad redenen genoeg hebben om jaloers te zijn maar die vinden het over het algemeen stoer en noemen haar een wijf met ballen.

Natuurlijk zijn er huppeltrutjes die heel hypocriet piepen dat ze beslist niet in de Playboy zouden willen maar als de fotograaf belt zullen ze desnoods met een anaal ingebrachte bevroren frikadel op de foto gaan. Want dat mag tegenwoordig weer, zoals dat jaren geleden al weer met de sigaar van Bill Clinton mocht.

Nee, het zijn gefrustreerde ouwe en door onoordeelkundig gebruik van hun leuter vroegtijdig impotent geraakte ouwe en derhalve uitgebluste sukkels. Die zo jaloers zijn op de meesterlijke manier waarop het Oudste Lekker Playboywijf ter wereld samen met De Lolbroek, voor sensatie zorgden bij dat altijd suffe Doornaaiprogramma, dat het schuim ze op de bek stond.

Ja, mensen reclame maken is een echt vak! Even een necrofiel die geilt op oude lijken erbij betrekken en het is weer scoren geblazen. Alles voor de kijkcijfers. De Playboy is nu uitverkocht en moet dus bijgedrukt worden. Patries staat er met Pasen weer in en Theo is tot 2013 volgeboekt. Geweldige propaganda, petje af!