Gezondheid

Pagina vol hammen wordt gewoon bericht

Update: Door te weinig belangstelling voor onze hammen is dit onderzoek over honden die op straat schijten, vrouwsels uit Belgiƫ, Sjaak van 35 meter en die roze plopkop in overleg met Diederik Stapel en Roos Vonk naar het gewone nieuws verhuisd en dat is dan mogelijk de reden dat u het nu hier leest. Er moet nog onderzoek naar gedaan worden en de subsidies zijn al bij GroenLinks aangevraagd.

Nee, het is niet de bedoeling dat er op deze pagina Webcamdames uit BelgiĆ« komen te staan die ook menen Vrouwsel te zijn. Ook geen plaatjes of verhalen van die honden, die op straat schijten en dan denken dat ’t Vrouwsel het wel opruimt.

Misschien komen hier plaatjes van, bijvoorbeeld, een paard met een sjaak van 35 meter en daar zit dan het nieuws over DSK, die Franse meneer die als reservoir fungeert voor arme zwarte tapijtspuugmeidjes in een hotel in New York.

Of een foto van een raam zonder stijlen en dus alleen balken en dan zit daar – wel aanklikken, dames – nieuws achter dat Balkenende die Rutger Hauer bij GeenStijl met een roze plopkop voor het Katholieke Nieuwsblad ondervraagt.

Nou, we zien wel, ik wacht het samen met u rustig af.

Of misschien meer van dittum: