Geen categorieJankverhalen

Partij Voor de Verraderij?

Slachtoffers van de nieuwe media. In dit geval handnietbovendedekenmelden.nl
Een land van klagers, zeikers en zeurders; dat willen ze van mijn ooit zo mooie Nederland maken voorzover dat al niet gelukt is. Nu heb ik een zwak voor al dan niet zich Partij noemenden die vóór vrijheid zijn maar wat ze nu opgetuigd hebben doet me toch sterk denken aan mijn bezoek net na het slopen van Der Mauer.
In een stationsrestauratie waar de enige telefoon in de buurt te vinden was om naar het thuisfront te bellen zaten angstige onvrije zombies. Ze keken alleen maar heimelijk naar elkaar en spraken geen woord want ze wisten dat meer dan 50% van de populatie verrader was bij de Geheime Dienst. Soms zag je er eentje stiekem achter het handje vandaan fluisteren, met tegenzin want zelfs je familie was een mogelijke vijand. Voor je het wist zat je in Siberië en dat toen nog zonder internet.
Bewaakster in Siberië
Een site om op te klikken over dronken polen  lijkt nu het vaandel van de PVV om mee voorop te gaan lopen in het nog sneller omvormen van Nederland in een nieuwe DDR. Kennelijk ervan uit gaande dat de Nederlander best van een potje verraderij houdt en dat de partij die dat mogelijk maakt straks de meest stemmen krijgt.
Jammer PVV, maar als je de Oost-Europeanen of andere vogels buiten de poort wil houden kun je er beter voor zorgen dat je even de stekker uit dit zooitje kleuters trekt. Wij stemmen Geert dan wel tot President en de PVV met 149 zetels die Speelkamer in. Ja, het Poezenvrouwtje mag blijven.
En als dat niet lukt en iedereen dus in Europa wil blijven en geld aan de Grieken en de rest van de hangmatterij wil blijven geven dan is dat de wens van de meerderheid van dit volkje van klagers, zeikers en zeurders. Maar dan weten we het in ieder geval voor eens en altijd. En als je het er niet mee eens bent hoor je niet thuis bij dit volk en kun je altijd nog naar Polen verhuizen want daar hebben ze zoiets niet, die hebben hun leergeld al betaald.
Thuiszorgsters vieren de val van de muur en de invoering van de tampon
Ik heb er nog een paar goeie tips op mijn lijstje staan voor als we toch aan het verraden zijn:
  1. Boerkadansen.nl waar je kunt melden bij welke kilometerpaal je een boerka hebt gezien zodat je er met spandoeken en fluitjes omheen kunt gaan staan dansen. De naam verdoezeld de bedoeling en dat zul je nu vaker zien.
  2. Hondenstrontlatenliggers.nl waar je hondenuitlaters kunt melden die eeuwenlang met hetzelfde zakje lopen te zwaaien en als niemand kijkt de stront gewoon laten liggen omdat het kan. Hier twijfel ik nog om de verradersvrijheid toch toe te laten.
  3. Onziekescholieren.nl om al die gezinnen te verraden die door hard te werken wél op wintersport kunnen en vanwege het drukke verkeer de kinderen maar een dagje ziekmelden zodat ze eerder weg kunnen. En bovendien leren ze in een week op wintersport meer dan in een jaar op die hangplekken die ze scholen noemen.
  4. Zwartwerkendethuiszorgersmelden.nl. Hier heb ik geen commentaar op. Je zal maar de keus hebben tussen gewassen worden voor een tientje zwart en dat er dan voor die prijs ook nog even de boodschappen voor je wordt gedaan of voor 45 euro wit zonder boodschappen maar wel met mooie statusrapporten en lijsten en tussengeschoven koppelbaasorganisaties.

Nagekomen bericht:

Verraders moeten nu naast de door hen hard genaaiden op hetzelfde schavot tentoongesteld worden.