Geen categorie

Pijnstillers voor het Stemvee


Prachtig staaltje politiek wordt er de laatste tijd bedreven. Het is natuurlijk van alle tijden maar het valt nu allemaal wel erg op. Pijn verdrijf je met ergere pijn. Een tandarts knijpt in je wang bij het geven van de spuit. De hoefsmid laat iemand flink in de lip van het paard knijpen bij het beslaan van een moeilijke hoef. Deze trucjes worden gebruikt om de aandacht af te leiden en daar is de overheid nu al een tijdje mee bezig.

Tenslotte willen we brood, spelen en wat te zeiken hebben en als dat er niet is willen we ons diep zorgen maken of in elk geval een grote kans op lijden tegemoet kunnen zien. Nee, niet van ons eigen lijden maar liever, als ’t dan toch moet, het lijden van andere wereldbewoners, heel ver van ons bed. Dat zit allemaal in onze aard. Als u dus toch wat wil doen aan dat zorgelijke gevoel is hier de link naar Memisa.

Het onderzoek naar de oorlog in Irak en Afghanistan, Geert Wilders’ opstanding, de ellende in de thuiszorg, het multicultigedoe, de kredietcrisis, de bankencrisis, de Gesel van Europa, en vooral de naderende massawerkloosheid en nog wat andere zorgen hebben onmiddellijk te maken met de zeteltjes van uw Heerschers en dus met hun hypotheken en de studie van hun kinderen.

Daar zou u zich maar eens teveel over opwinden en, daarom en vervolgens, een onwelgevallig kruisje op een vreselijke plaats op het stemformulier zetten. De Heerschers moeten er niet aan denken want in tegenstelling tot u, hebben zij er helemaal geen zin in, in al die zorgenmakerij. Dus krijgen we nu ter afleiding, items voorgeschoteld die over ons eigen definitieve einde gaan.

En dat is veel erger en dus heel effectief. We worden nu dood gegooid met enge ziektes die wereldwijd gegarandeerd miljarden slachtoffers definitief de pijp aan de klink zullen laten hangen. En als het nu niet gebeurt dan krijgen we deze herfst wel een herkansing. Maar ook andere items die helpen om de aandacht van de problemen van onze Zetelplakkers af te leiden zijn natuurlijk welkom.

Meiden van 13 en hun ouders worden knettergek gemaakt over spuitjes tegen baarmoederhalskanker. Een relatief onschuldig griepje wordt tot de grootste dreiging voor het voortbestaan van de mensheid opgeblazen. Een meisje van 13 wordt tot de grootste bedreiging voor het voortbestaan van de almachtige Kinderbescherming en Leerplichthotemetoten verklaard. De volgende mooie en dus dreigende vervanger voor de Zwijnenvloedgriep dient zich al aan onder de misterieuze naam Q-Koorts. Ja, dat klinkt al veel beter. Ik wacht met spanning de volgende Verdoezelaar af.