Geen categorie

Poefpakket voor kontjeskijkers

Wereldwijd worden alle luchthavens per onmiddellijk voorzien van scanapparatuur voor poefpakketjes, bamcontainers en plofonderboeken. Dit naar aanleiding van enkele proefzendingen waar wel of geen explosieven in zaten en die wel of niet uit Jemen kwamen.

De proefzendingen werden verstuurd door iemand die anoniem wenst te blijven en daarom heel professioneel een Jemenitische studente voor het karretje spande. Er zijn nog 29 mogelijke poefzendingen onderweg weten de geheime diensten te melden.

Het opsporen van maar 2 pakketjes van de totaal 31 stuks is natuurlijk lachen. En daarom zal de leverancier van de scanapparatuur die we te danken hebben aan de onderbroekenbomdragert binnen 48 uur alle luchthavens ter wereld gaan beveiligen met hun nieuwe scanners die ze toevallig op voorraad hadden staan.

Een leuke verrassing voor de Amerikaanse industrie en voor de mensen van de beveiliging die nu niet alleen kontjes kunnen kijken maar ook of er geen opblaaspoppen in de containers zitten die poef kunnen doen. Knap gedaan want dat gelobby werd wel erg duur.

2 gedachten over “Poefpakket voor kontjeskijkers

  • Ik heb niets te verbergen, nu voel ik me iets meer op mijn gemak in het vliegtuig.

  • Nagekomen bijlage bij de prospectus van de Poefscanner: Als optie is een extra alarm verkrijgbaar. Dit alarm maakt melding indien er zich een jong exemplaar van het vrouwelijk geslacht in de wachtrij voegt. Mochten de beambten onverhoopt niet achter de Poefmonitor zitten tijdens de koffiepauze.

Reacties zijn gesloten.