Geen categorieJankverhalen

Poetin weigert mogelijk eigendomspapieren Zwartepietzeholland

Dit is dan een land dat haar uiterste best doet om als klein kudtpropje serieus genomen te worden. Daar hebben we zelfs een echte Trippelfrans voor aangeschaft of boven laten komen drijven. Schrijf je dat zo? Nou ja, in ieder geval met als resultaat dat we door alle grote jongens serieus genómen worden.

De Russen liggen de hele dag te gillen van het lachen. Of eigenlijk nee, Russen gillen niet, het zijn volgens eigen zeggen natuurlijk geen nichten en ze brommen dus van het lachen en gooien die boortorenaars nog verder Siberië in. En die Trippelfrans maar trippelfransen en piepen dat we ze met onze 3 JSF’s voor de flikker komen schieten. De Russen hebben er 147.000.

En nu dit hier weer. Eerst dat geouwehoer over Zwarte Piet mocht helemaal niet meer op straffe van een slavenopstand. Dan mogen de Zwarte Knechten geen oorbellen, maar nu mogen ze ter compensatie in dit compensatie- en nivelleren-is-een-feest-land allemaal een ander kleurtje lippenstift en de haartjes gewatergolfd.

Wedden dat ze morgen d’r reetgat mogen laten bleken van de grote witte master? Ik hoop zo dat de Koning straks tijdens zijn bezoek de eigendomspapieren van dit land aan Poetin geeft.