Jankverhalen

Reclameburo van de EUSSR/USA Combinatie neemt nu ook Europees Song Referendum over

Douwe Bob, jongen, bedankt voor je tomeloze inzet maar het was niet te winnen. Omdat jij en die Rus het meest populair waren onder Het Volk kon je het al aan zien komen: Oekraïne moest de schijnwerpers in en stralen.

Stemvorken
Omdat 61% van Het Volk in Europa niet ziet zitten dat er nog meer armoedzaaiers bij ons de koelkast komen ledigen en dat bij het vorige Festival van de Democratie al duidelijk maakte, moest er een charme-offensief worden ingezet. En dat doe je door de duidelijke overwinning van Douwe Bob te schenken aan de Oekraïne. En dat doe je dan vervolgens weer op de manier die we kennen uit de Stemmanipulatiehandel waarbij kruisjes en potloden al dan niet met een computer zodanig gemanipuleerd worden dat de Gewenste Winnaar opstaat. Soms gebruiken ze daar ook volgeladen vrachtwagens met kliko’s die al afgeladen zijn met gewenste kruisjes of reeds rood gemaakte rondjes. De ongewenste kliko wordt dan ingeruild voor een gewenste.

Stemparadijs
Een drama dus voor de echte Referendumliefhebber dus ik roep iedereen op om op alle platen van Douwe Bob en die Rus op 2e Pinksterdag te gaan staan dansen op dat bekende viaduct aan de snelweg en daar te zwaaien met je aansteker terwijl er vrachtwagens vol met ongewenste stembiljetten onderdoor rijden, op weg naar het Paradijs voor Ongewenste Stemmen en Onderste Stenen.

Song for Ebru
Volgende keer hoeven we niet te kijken want ook dan is de winnaar al bekend. Kijk maar in de krant waar Het Volk tegenaan aan het spugen is en die wordt het. Onbegrijpelijk trouwens waarom Turkije niet gewonnen heeft.

4 gedachten over “Reclameburo van de EUSSR/USA Combinatie neemt nu ook Europees Song Referendum over

 • Breinbrouwsels

  …En met een stemcomputer hoeven ze dan nog enkel de gewenste harde schijf met uitslagen erin te zitten…

  Hier had ik nog niet aan gedacht. Iets met softwarematig klooien dacht ik maar dit is de grove en meest doeltreffende aanpak: de complete HD inwisselen voor eentje met de gewenste oplossing. Het is nog veel erger dan we denken!

 • “Soms gebruiken ze daar ook volgeladen vrachtwagens met kliko’s die al afgeladen zijn met gewenste kruisjes of reeds rood gemaakte rondjes. De ongewenste kliko wordt dan ingeruild voor een gewenste.”

  Dit zou zomaar werkelijk waar kunnen zijn, ik zie ze er nog voor aan ook.
  Dan valt er ook geen enkele stem op het verkeerde stapeltje meer.
  Dat stemmen zinloos is, was ik al achter maar fraude op deze schaal had ik nog niet bedacht.
  En met een stemcomputer hoeven ze dan nog enkel de gewenste harde schijf met uitslagen erin te zitten.

 • Breinbrouwsels

  Er blijkt niks aan de hand te zijn. Zoals altijd kon de zangeres beter pijpen.

 • Breinbrouwsels

  De zangeres Lallemaar van de Oekraïne had een liedje over het oorlogsgeweld van de Russen in 1944. Eerst alle joden en Russen uitroeien, hele kampen uithongeren en verbranden, daar de moffen de schuld van geven en dan gek opkijken en zielig doen als de Russen je voor je ballen komen schieten.

Reacties zijn gesloten.