Reclameburo van de EUSSR/USA Combinatie neemt nu ook Europees Song Referendum over

Douwe Bob, jongen, bedankt voor je tomeloze inzet maar het was niet te winnen. Omdat jij en die Rus het meest populair waren onder Het Volk kon je het al aan zien komen: Oekraïne moest de schijnwerpers in en stralen.

Stemvorken
Omdat 61% van Het Volk in Europa niet ziet zitten dat er nog meer armoedzaaiers bij ons de koelkast komen ledigen en dat bij het vorige Festival van de Democratie al duidelijk maakte, moest er een charme-offensief worden ingezet. En dat doe je door de duidelijke overwinning van Douwe Bob te schenken aan de Oekraïne. En dat doe je dan vervolgens weer op de manier die we kennen uit de Stemmanipulatiehandel waarbij kruisjes en potloden al dan niet met een computer zodanig gemanipuleerd worden dat de Gewenste Winnaar opstaat. Soms gebruiken ze daar ook volgeladen vrachtwagens met kliko’s die al afgeladen zijn met gewenste kruisjes of reeds rood gemaakte rondjes. De ongewenste kliko wordt dan ingeruild voor een gewenste.

Stemparadijs
Een drama dus voor de echte Referendumliefhebber dus ik roep iedereen op om op alle platen van Douwe Bob en die Rus op 2e Pinksterdag te gaan staan dansen op dat bekende viaduct aan de snelweg en daar te zwaaien met je aansteker terwijl er vrachtwagens vol met ongewenste stembiljetten onderdoor rijden, op weg naar het Paradijs voor Ongewenste Stemmen en Onderste Stenen.

Song for Ebru
Volgende keer hoeven we niet te kijken want ook dan is de winnaar al bekend. Kijk maar in de krant waar Het Volk tegenaan aan het spugen is en die wordt het. Onbegrijpelijk trouwens waarom Turkije niet gewonnen heeft.