Ruggelinkse Gemoedssorteerders

Er schijnen dingen in die kliko’s, waar ze de stemformulieren instoppen, te zitten, waar je geen weet van hebt. Dus zochten we het uit en spraken met @nietimmehaar.

Mondjeshouderij
Ik verdien mijn geld op mijn rug, zei het meisje. Ja, ik wordt er flink voor betaald want er zit ook zwijgbonus bij, dat je je mond dicht houdt als er wat komt of zo denk ik. Nee, niet voor een escortburo, ik krijg mijn poen van een instituut voor ontwikkelingssamenwerking, best spannend allemaal. Nee hoor, gewoon hollands maar het zit wel in Genève gevestigd vanwege de belasting en de mondjeshouderij.

Sletterig sopwerk
Ik filter stemmingen, ik sorteer het gemoed. Ja, het klinkt best wel sletterig als je dat zo op die manier zegt. Maar het verdient goed, je komt nog eens ergens en al mijn vriendinnen doen het. Nee hoor, als je na afloop stevig onder de douche gaat staan te schrobben en te raggen plakt het niet meer.

Wat heet, de PVV in je reet
Mijn werk bestaat hoofdzakelijk uit het liggen op mijn rug onder in de bak waar de stemformulieren bij een verkiezing of een andere stemmingmakerij in worden gedaan. Dan dwarrelt er zo’n formulier op mijn borsten, ik kijk gauw wat ze hebben aangekruist en als dat bijvoorbeeld de PVV is, afhankelijk van onze opdracht, stop ik het in mijn reedt en leg er een ongeldig gemaakt formulier voor in de plaats. Nee, niet echt in mijn kontje, dat zou mijn vriend niet leuk vinden, maar gewoon aan de achterkant in mijn broek.

Retenorgie met helicopters
Nee, dikke konten vallen tegenwoordig sowieso niet meer op. Maar het kan ook best iets anders zijn wat we moeten filteren. Laatst lagen we nog met zo’n 1500 meiden op de rug in zo’n snikheet hok in Egypte. En een tijd terug werden we opgehaald van een strand in Sirte en toen waren ze vergeten te tanken met die helicopter. Ja, we maken af en toe wat mee. Nee, daar kan ik geen antwoord op geven of er een zekere prinses bij was want dan raak ik mijn prestatiebonus kwijt.

Griekse beurten
We doen ons werk niet alleen in handmatige posities maar ook in electrische. Dan hoeven we de onwelgevallige formulieren niet in onze kont te proppen maar drukken we op een knopje en dan wordt de stemmerij omgezoomd en doorgelust of zoiets. Tijdens het Songfestival hebben we dagenlang op onze rug gelegen,. Er kwam geen eind aan, vooral toen Joan van de Dindianen een beurt kreeg. Ja, ik verheug me op Griekenland want daar hoef ik niet op m’n rug te liggen maar op mijn buik. Doen ze alles op z’n Grieks.