Sinterklaas is jarig zet ‘m op de pot

Wie kent het liedje niet waar je als Sinterklaasgelovige uitslag van kreeg en je lip van ging trillen als er weer eens een ongelovige galmend door de tent brulde van:
Sinterklaas is jarig, zet ‘m op de pot
O wat stinkt die kerel, maak de deur op slot,
En dat je de zanger dan de tiefus ongezien toewenste voor zover je al wist wat dat was?
Want het waren altijd zangers omdat zangeressen zoiets niet doen. Die begrijpen het diepere van de Sinterklaasgelovige omdat ze zelf iets te hunkeren hebben naar een witte prins met een paard van 30 centimeter.
Soms werd Sinterklaas op ’t hek gezet en viel hij op z’n bek. Er waren ook die onvermijdelijke zangers die Sinterklaas diverse seksuele escapades of kunststukken lieten uithalen met bijpassende ziektes met speeltjes of uitwerpselen.
Gelukkig werden we altijd samen met Sinterklaas gered door een woedende vader, opa of oom, die van hun bazinnetje de zaak moesten regelen – want toen had je nog geen gelijke relaties – en dus de zanger in kwestie vroegen of ie helemaal begodgloeiendegodverdomd was, godverdomme nog aan toe. Daar hadden die zangers niet van terug dus is het maar goed dat er geen vloekverbod komt. Bedankt VVD, SGP, FNV, iemand?